11 november 2015

Rusland Euro 2016 thuisshirt

Het nieuwe Rusland Euro 2016 thuisshirt en voor de periode 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de voetbalbond van het land. In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van Rusland de Euro 2016 thuiswedstrijden en de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in eigen land. Het nieuwe voetbalshirt van Rusland staat in het teken van loyaliteit met de traditionele waarden van het land, zo presenteert Adidas. In het design van het nieuwe shirt komen deze waarden op verschillende manieren terug.

Rusland thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Rusland thuisshirt 2016-2017 heeft een bordeaux rode kleur als hoofdkleur. Het design van het shirt is verder geïnspireerd door het idee dat in ieder mens tegenstrijdige krachten of gedachten bestaan. Dit zijn elegantie of dapperheid, intuïtie of pragmatisme en vertrouwen in het verleden vs. Vernieuwen in de toekomst. Het nieuwe voetbalshirt van Rusland vindt de balans in deze krachten, waardoor de spelers van het nationale elftal strijd kunnen leveren en kunnen overwinnen! Tot zover de symbolische waarde van het nieuwe shirt. Nu het design.

Het bordeaux rode voetbalshirt van Rusland is verder uitgerust met een kleine v-hals en de drie strepen van Adidas lopen gouden Adidas trademark strepen. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is goud. Het Duitse sportmerk is sinds 2008 kledingsponsor van het nationale elftal en andere vertegenwoordigende teams en zal dat in ieder geval tot en met het WK blijven. De gouden kleur vindt haar inspiratie in de rijke Russische architectuur. De andere linker borst is uitgerust met het logo van de Russische voetbalbond RFU (Russian Football Union). Wat verder opvalt aan het nieuwe voetbalshirt van Rusland is het watermerk van een adelaar over het gehele shirt. De adelaar is afkomstig vanuit het logo van de RFU, maar is ook een symbool van de Russische cultuur en historie. En dat niet alleen. Volgens de Russen staat de adelaar voor belangrijke waarden als saamhorigheid, vrijheid en moedigheid. De binnenkant en de buitenkant van de kraag zijn uitgerust met strepen in de kleuren van de Russische vlag: blauw/wit/rood. Het nieuwe Rusland thuistenue 2016-2017 wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden strepen van Adidas. Ook hierop zijn de logo's van de RFU en Adidas vertegenwoordigd. De kousen van het nieuwe Rusland tenue zijn bordeuax rood met aan de bovenkant gouden details en uitingen van de RFU en de Duitse kledingsponsor. Check hieronder de foto's van de nieuwe Rusland Euro 2016 voetbalshirts, waarin sterren als Denisov, Dzagojev, Sjirokov, Zhirkov en andere sterren schitteren tijdens Euro 2016 en de periode 2016-2017. Check ook meer informatie over het nieuwe Rusland uitshirt 2016-2017.

Rusland voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe Rusland Euro 2016 voetbalshirt kan je per direct kopen voor zowel kinderen als volwassenen in onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80-€ 85 en de prijs voor het shirt voor KIDS is € 65,-. Bovendien is het mogelijk het Rusland voetbalshirt te voorzien van een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiële bedrukking, die de spelers van het nationale elftal dragen tijdens de wedstrijden van het team. Ben je geïnteresseerd in andere producten van het land? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk bovendien de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Rusland thuisshirt 2016-2017 hier

of in de officiële shop van Adidas (INCLUSIEF officiële bedrukking)

of in deze Rusland STORE


Rusland -euro -2016-thuisshirt -2016-2017

Rusland -shirt -2016-2017-a

Rusland -thuistenue -2016-2017