Het nieuwe Rusland trainingsshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Russische voetbalbond. In dit shirt werken de spelers van Rusland de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en ter voorbereiding op de oefenwedstrijden die het land speelt gedurende 2016-2017. Rusland is namelijk automatisch geplaatst voor het WK in eigen land. Het nieuwe Rusland trainingsshirt bevat hetzelfde template als het vandaag gelanceerde trainingsshirt van Spanje en Duitsland.

Rode Rusland trainingshirt Euro 2016

Het nieuwe Rusland Euro 2016 trainingsshirt is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land en heeft een heldere kleur rood. Verder bevat het trainingsshirt een v-hals met aan weerszijden een blauwe en witte lijn. De witte kleur komt ook terug aan de zijkanten van het nieuwe trainingsshirt voor 2016-2017. Opvallend aan de nieuwe trainingsshirts van Adidas is dat de trademark strepen van Adidas dit jaar niet over de mouwen lopen, maar zich bevinden aan de zijkanten van het shirt. De linker borst bevat het logo van de Russische voetbalbond RFU (Russian Football Union) en de andere borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is al sinds 2008 kledingsponsor van het nationale elftal van Rusland en zal dit in ieder geval tot en met het WK in eigen land blijven. In de mouwen en aan de achterkant van het trainingsshirt van het Oost Europese land zijn meshgaatjes te vinden. In deze gaatjes is de Adidas Adizero en Climacool technologie verwerkt, welke niet alleen zorgt voor verkoeling en ventilatie, maar er bovendien voor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van de trainingsshirts worden getransporteerd, zodat de spelers van Rusland optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwste Rusland trainingsshirt, welke gedragen wordt door sterren als Dzagojev, Kokorin en Denisov dragen tijdens het EK van 2016 in Frankrijk.

Rusland trainingsshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwste Rusland trainingsshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de officiële Rusland shop van Adidas. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 43,- en voor kinderen € 38,-. Andere producten van Rusland kopen, zoals retro shirts en de nieuwste voetbalshirts? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. En laat je Rusland shirt bedrukken met de officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending!

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Rusland -trainingsshirt -2016-2017