Het nieuwe trainingspak van Rusland voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door Adidas en de Russische voetbalbond. Dit trainingspak wordt door het nationale elftal van Rusland gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op Euro 2016 en de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK in eigen land. Omdat Rusland het WK organiseert, is het automatisch geplaatst voor het toernooi. Het nieuwe trainingspak van de Russen bestaat uit een los sweater en een losse trainingsbroek. Deze kunnen los van elkaar gekocht worden. We bespreken eerst het design van het nieuwe pak.

Design Rusland Euro 2016 trainingspak

Het nieuwe trainingssweater van het Rusland trainingspak 2016-2017 is geheel rood. Verder wordt de top gekenmerkt door de hoge hals. Hiermee is de sweater gebaseerd op het Condivo16 template van de kledingsponsor. Wat ook aan de training top van Rusland opvalt, zijn de strepen van Adidas. Het Duitse sportmerk heeft ervoor gekozen de strepen van Adidas dit jaar op de zijkanten van de trainingsitems te plaatsen. De zijkanten van de sweater is uitgerust met drie witte Adidas strepen. Ook het design van de mouwen is anders dan we gewend zijn. Het eerste deel van de mouwen loopt tot driekwart en wordt afgesloten met een subtiele witte en blauwe lijn. Daarna lopen de mouwen vanonder eruit. Het tweede deel van de mouwen is ook rood. Bovendien is de onderkant van de mouwen uitgerust met een opening, waardoor je je vingers kunt doen. Het logo van de Russchische voetbalbond RFU (Russian Football Union) en Adidas staan op de borst. Adidas en de RFU zijn tot in ieder geval het WK verbonden aan elkaar. Het nieuwe Rusland trainingspak 2016-2017 wordt gecompleteerd door een navy blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek is aan de bovenkant uitgerust met een rode en witte horizontale baan. De drie strepen van het sportmerk lopen over de gehele zijkant van de broek en zijn wit. Daarnaast staan de logo's van de RFU en Adidas op de broek. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken met een rits aan de zijkanten. De onderkant van de broek bevat ook twee ritsen, zodat je makkelijk deze broek over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De trainingsbroek wordt verder gekenmerkt door de getailleerde pasvorm. Check hieronder de foto's van het nieuwe Rusland trainingspak 2016-2017, welke bovendien is uitgerust met de Adidas Climacool of Adizero technologie voor een optimale prestatie van de spelers. Check ook meer info over het nieuwste Rusland Euro 2016 thuisshirt!

Rusland trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwste Rusland trainingspak 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online Adidas shop van Rusland. Zoals in de inleiding aangegeven bestaat het pak uit twee losse items, die ook los van elkaar gekocht kunnen worden. De sweater heeft een prijs van ongeveer € 80,- en de trainingsbroek een prijs van € 55,-. De totaalprijs van het pak is dus zeker € 135,- en is alleen voor volwassenen beschikbaar. Directe levering en gratis verzending.

Dat wel. Geïnteresseerd in andere Rusland producten? Check dan het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Rusland -training -sweater -2016-2017

Rusland -trainingsbroek -2016-2017