Het nieuwe Rusland pre match top 2016-2017 is officieel bekend gemaakt door de nationale voetbalbond van Rusland en Adidas. Dit pre match trainingsshirt wordt door de spelers van het nationale elftal gedragen tijdens de de warming-up en het inlopen voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en voorafgaande aan de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in eigen land gedurende de periode 2016-2017. Het nieuwe pre match top heeft vrijwel dezelfde stijl als het nieuwe Euro 2016 voetbalshirt.

Design Rusland Euro 2016 pre match top

Het Rusland pre match trainingsshirt voor 2016-2017 is evenals het nieuwe thuisshirt geheel bordeaux rood en bevat een ronde hals. Verder wordt het trainingsshirt gekenmerkt door de all-over print van de naam van het land (RUSSIA) over het gehele shirt. Opvallend aan het nieuwe trainingsshirt van Rusland is dat de trademark strepen van Adidas niet over de schouders en mouwen lopen maar te vinden zijn aan de zijkanten van het shirt. Deze zijn goud. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is goud. De gouden kleur op alle nieuwe Rusland tenues en trainingskleding is een verwijzing naar de rijke architectuur in het land. De linker borst is uitgerust met het logo van de Russische voetbalbond RFU (Russian Football Union). De achterkant van het nieuwe trainingsshirt is niet uigerust met de all-over print en is geheel bordeaux rood. Hetzelfde geldt voor de mouwen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Rusland pre match top. Rusland en Adidas lanceerden ook andere trainingsshirts en trainingspak voor deze periode. Alle trainingskleding van Rusland is uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Dit systeem zorgt voor ventilatie, verkoeling en voor afvoer van vocht naar de buitenkant van de shirts, zodat de spelers van het land optimaal kunnen presteren.

Rusland pre match trainingsshirt kopen

Het nieuwe Rusland pre match top met all-over print kan je vanaf nu exclusief voor volwassenen en KIDS kopen in de officiële Rusland Adidas shop. De prijs van de pre match top is € 50,- voor volwassenen en € 45,- voor KIDS. Check ook andere producten van het land dat in 2018 het WK organiseert in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzendingKOOP HET HIER...!

Rusland -pre -match -trainingsshirt -2016-2017