Het Captain t-shirt van de COPA Designed By collectie, beter bekend als de COPA Football collectie is een van de smaakmakers. Landen met een rijke historie als Nederland, Frankrijk, Argentinië en Brazilië kennen allemaal een COPA Captain t-shirt. Ook topclubs als Feyenoord, Celtic, Inter Milan en AC Milan zijn in het bezit van een aanvoerders t-shirt van het Nederlandse merk. Sinds vandaag wordt ook het legendarische team van de Sovjet-Unie geëerd met een fantastisch Captain t-shirt van COPA Football. Het team van de Sovjet-Unie speelde zijn WK- en EK wedstrijden vanaf 1923 tot 1991 en bracht fantastische voetballers voort.

1960 was het succesvolste jaar voor CCCP. In dit jaar wist CCCP zich te verzekeren van de Europese titel. Het EK werd gehouden in Frankrijk. CCCP versloeg in de finale Joegoslavië met 2-1. Pas na verlenging stelde CCCP de overwinning veilig. De EK overwinning was mede te danken aan een fantastische keeper. Lev Yashin geldt nog steeds als een van de beste keepers aller tijden. Yashin stond bekend om zijn fantastische reflexen en droeg niet  voor niets de bijnaam "De Zwarte Panter". In totaal speelde Yashin 78 interlands en werd in 1963 zelfs Europees voetballer van het jaar! Hij is de enige keeper die ooit deze prijs heeft gepakt. In het team van CCCP was hij een belangrijke schakel en mede verantwoordelijk voor het succes in 1960. CCCP is ook het team dat in 1988 moest buigen voor het Nederlands Elftal. Hierdoor won Nederland in de finale de Europese titel. In deze tijd beschikte CCCP ook over een fantastisch team met balvaardige spelers als Igor Belanov en Aleksandr Zavarov. Liefst negen spelers van dit team kwamen uit voor Dynamo Kiev. Hierdoor kwam het droomvoetbal dat Kiev speelde ook tot uiting in 88 op het EK. Aanvoerder van dit team was 

Dasajev. Ook hij was keeper en geldt na Yashin als de beste Russische keeper aller tijden. In 1991 kwam een einde aan het succesvolle team van CCCP. Het nieuwe COPA CCCP Captain T-shirt eert alle fantastische aanvoerders die het succesvolle CCCP voetbalshirt hebben gedragen. Het aanvoerders t-shirt van COPA is overwegend wit en kent een stijlvolle v-hals. Over het shirt lopen dunne rode verticale strepen. Uiteraard komt op de linkermouw een rode aanvoerdersband terug. Het logo van de CCCP voetbalbond is gedrukt op de rechterborst en maakt samen met de rode belettering op het midden van het voetbalshirt dit stijlvolle t-shirt compleet. Dit maakt het COPA item tot een prima te dragen item voor je vrije tijd. Het CCCP Captain t-shirt is verkrijgbaar in de online sportfashion shop van Sportus.nl. Hier vind je het meest uigebreide aanbod COPA Football kleding. De nieuwste spring summer collection is natuurlijk ook te koop. Check hieronder foto's van het nieuwe legendarische t-shirt.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

COPA CCCP Captain T-Shirt

CC-6653a

CC-6653b