In de aanloop naar Euro 2016 hebben Rusland en de RFU ook de nieuwe anthem trainingsjacks officieel gelanceerd. Deze worden door het nationale elftal van Rusland gedragen tijdens het afspelen van het volkslied van het land voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en de oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 in eigen land. Bovendien wordt het jack gedragen wanneer de spelers het veld betreden. De RFU en het Duitse sportmerk Adidas hebben twee verschillende jacks gelanceerd. Het bordeaux rode jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het wit/blauwe jack vooral ter voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2016-2017.

Rusland anthem trainingsjacks Euro 2016

Het bordeaux rode Rusland anthem trainingsjack 2016-2017 heeft een strakke uitstraling en is geheel bordeaux rood zonder fratsen. Opvallend is dat Adidas op dit trainingsjack geen gebruik heeft gemaakt van de drie strepen. Deze lopen dus niet over de mouwen en schouders en ook niet over de zijkanten van het jack. Verder is het jack uitgerust met een klassieke baseball kraag. Het logo van de Russische voetbalbond RFU versiert de linker borst van het trainingsjack en het logo van Adidas staat in het goud op de rechter mouw. De achterkant van het jack bevat de naam van het land RUSSIA. Het andere Rusland trainingsjack is een combinatie van wit en licht blauw. Dit zijn bovendien de kleuren van het nieuwe Rusland uitshirt 2016-2017. De romp van het trainingsjack is geheel wit en de mouwen hebben een heldere kleur blauw. De logo's van Adidas en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het andere jack. Opvallend is dat dit jack van een woven poyester is gemaakt en daardoor ook iets duurder is. Bovendien staat op het blauw/witte jack niet de naam van het land op de achterkant. Beide jacks bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor ventilatie en vochtafvoer. Het nieuwste trainingsjack wordt vanaf nu gedragen door sterren als Kokorin, Denisov, Samedov, Gloesjakov en Berezoetski. Vandaag werd ook het nieuwe Rusland trainingspak 2016-2017 officieel gelanceerd.

Rusland trainingsjack 2016-2017 kopen

Het Rusland anthem trainingsjack 2016-2017 is alleen in volwassenen maten beschikbaar. De prijs van het bordeaux rode jack is ongeveer € 85,- en de prijs van het wit/blauwe Rusland trainingsjack 2016-2017 is € 89,95. Directe levering en gratis verzending!

Andere producten van het Oost Europese land kopen? Check dan het overzicht hiernaast. Laat ook je voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Wil je liever een retro jack van Rusland scoren? Check deze dan bij Sportus.nl!

Koop het nieuwste Rusland anthem jack in de officiële Adidas shop!

Rusland -anthem -trainingsjack -2016-2017

Rusland -trainingsjack -2016-2017