Adidas en de Russische voetbalbond hebben ook een nieuw warming-up trainingsshirt, het zogenaamde pre match top, gelanceerd. Dit inloopshirt zal door de spelers van het nationale elftal vanaf nu gedragen worden tijdens de warming-up ter voorbereiding op de oefenwedstrijden gedurende 2017 en ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens de Confederations Cup van 2017. Als organiserend land van het WK van 2018 neemt Rusland deel aan de Confederations Cup, samen met de wereldkampioen en de kampioenen van de verschillende continenten. Het toernooi vindt ook plaats in Rusland. Het nieuwe pre match top heeft hetzelfde template als Adidas gebruikt heeft, voor de nieuwe warming-up shirts van landen als Spanje en Duitsland. We bespreken het design hieronder.

Nu al enthousiast over het nieuwe trainingsshirt van Rusland? Koop het shirt in deze officiële SHOP!

Rusland -pre -match -top -2017

Rusland trainingsshirt en tenue 2017

Het nieuwe Rusland warming-up shirt is daarnaast geheel in stijl van de kleuren van twee kleuren van de Russische vlag: rood en wit. De body van het shirt is geheel wit en verder bevat het shirt een brede v-hals en een brede rode bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt een design van grijs/witte ruiten over de bovenkant van het shirt. Hiermee heeft het nieuwe trainingsshirt van Rusland een vintage design en lijkt het gebaseerd te zijn op de shirts van de jaren '80. Ook het nieuwe Rusland thuisshirt voor 2017 is gebaseerd op de shirts van het nationale elftal van de Sovjet Unie in de jaren 80. De linker borst bevat het logo van de RFU (Russian Football Union), terwijl de andere borst het Adidas performance logo in het rood bevat. De Duitse kledingsponsor verzorgt sinds 2008 de trainingskleding en tenues van het nationale elftal en zal dit zeker tot en met het WK van 2018 doen. Opvallend genoeg zijn de drie strepen van Adidas weggelaten op het shirt.

Het nieuwe trainingstenue van Rusland kan perfect gecompleteerd worden door het thuisbroekje van Rusland. Dit short is rood en bevat aan de zijkanten wel witte Adidas strepen. Ook op het broekje zijn de logo's van Adidas en de voetbalbond aanwezig. Zoals alle tenues en trainingskleding van het nationale elftal zijn de Rusland pre match tops uitgerust met de Adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie!

Rusland warming-up shirt 2017 kopen

Het nieuwe Rusland pre match top of trainingsshirt voor 2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Wil je andere producten van Rusland kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Rusland pre match shirt in deze officiële SHOP!

Rusland -trainingsshirt -2017