6 september 2015

Ierland uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Ierland uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Umbro en de Ierse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt Ierland de uitwedstrijden gedurende de periode 2016-2017 en dus ook eventueel de uitwedstrijden tijdens Euro 2016. Ierland is overgeleverd tot het spelen van play-offs. Wanneer het land de play-offs wint, dan heeft het zich gekwalificeerd voor het EK in Frankrijk. Ierland speelt bovendien in het nieuwe shirt tijdens de kwalificatie- en oefenreeks ter voorbereiding op het EK van 2018. Hierbij is Ierland ingedeeld in poule D met Wales, Oostenrijk, Servië, Moldavië en Georgië.

Ierland uittenue 2016-2017

Het nieuwe Ierland voetbalshirt 2016-2017 is overwegend donker grijs en bevat over de borst een speciaal patroon, welke afkomstig is uit het logo van de Ierse voetbalbond. Verder bevat het shirt een fel groene baan over de borst en daaronder is het Ierland voetbalshirt ook donker grijs, maar dan zonder het patroon dat op de borst staat. Verder bevat het shirt een witte v-hals en witte mouwen. De witte kleur komt ook terug in de strip over de zijkanten van het voetbalshirt. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Umbro en de andere borst is uitgerust met het logo van de Ierse voetbalbond FAI (Football Association of Ireland). Op het midden van het shirt staat het logo van de sponsor van de het nationale elftal: het mobiele netwerk Three (3). Het nieuwe Ierland uittenue wordt gecompleteerd door een donker grijs (charcoal) voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de voetbalbond en het Engelse sportmerk staan. Het short is evenals de kousen uitgerust met zowel witte als fel groene details, waardoor de spelers van het nationale elftal van Ierland opvallen op het veld. Check hieronder de foto's van de nieuwe Ierland tenues, waarin sterren als Keane, O'shea, McGeady en Long schitteren gedurende 2016-2017.

Ierland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ierland voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online Ierland shop van Unisportstore De prijs van het shirt is € 79,95 voor volwassenen. Check daar ook verschillende Ierland t-shirts en andere Ierland voetbalshirts. Of check de Ierland retro shirts bij Sportus.nl

Deel hieronder je mening over het nieuwe Ierland Euro 2016 uitshirt!

Ierland -voetbalshirt -2016-2017

Ierland -uitshirt -2016-2017

Ierland -uitshirt -2016-2017-detail