5 november 2021

Ierland uitshirt 2021-2022

De nationale voetbalbond van Ierland en kledingsponsor Umbro hebben vandaag het nieuwe Ierland uitshirt 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''Our Time Is Now.'' In dit tenue speelt het elftal van bondscoach Stephen Kenny de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. Dit tenue wordt waarschijnlijk ook gedragen tijdens de UEFA Nations League wedstrijden in 2022. Umbro is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Ierland uittenue. Het van origine Engelse sportmerk is sinds vorig jaar de kledingsponsor van ''The Boys in Green.''

Het Umbro Ierland uitshirt 2021-2022 is geïnspireerd door het uitshirt van 1996. 25 jaar geleden was Umbro ook al de kledingsponsor van het Ierse voetbalelftal. Het nieuwe uittenue is overwegend oranje en wordt gekenmerkt door de zwarte en groene details. Van de ronde hals naar de mouwen loopt een groene band en naast deze groene band bevindt zich een zwarte ''brushed'' print. Naar de bovenkant van de mouwen vervaagt deze print. Verder is het Ierland uitshirt uitgerust met een brede oranje band aan de onderzijde van de mouwen en bevindt zich onder de hals een driehoek. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo en de andere borst bevat de badge van de Football Association of Ireland (FAI). Het voetbalbroekje van het Ierland uittenue is ook overwegend zwart met aan de zijkanten een groene taping met daarnaast een oranje gradiënt print. De broekjes bevatten ook de logo's van de nationale bond en Umbro. De kousen van het Ierland uittenue 2021-2022 zijn oranje en bevatten aan de bovenkant een groene en zwarte band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Ierland uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Robinson, Omobamidele, mcGrath, Ogbene, Idah, mcClean en nog meer spelers.

Ierland uitshirt bestellen

Het Umbro Ierland uitshirt 2021-2022 kun je pas vanaf december bestellen. De prijs van de voetbalshirts is € 84,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Ben je op zoek naar goedkope Ierland merchandising, zoals t-shirts of een hoodie? Check het dan in de onderstaande winkels.  Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ierland voetbalshirt in deze SHOP

 of deze winkel (inclusief goedkope shirts en t-shirts)

Ierland uitshirt 2021-2022

Ierland uittenue 2021-2022

Ierland uittenue 2021-2022