3 december 2019

Shamrock Rovers voetbalshirts 2020

De Ierse club Shamrock Rovers en Umbro hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2020 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Shamrock Rovers de wedstrijden in de Ierse Premier Division in het Tallaght Stadium in Dublin gedurende 2020. De Ierse competitie start weer in februari en dan wordt dit tenue direct gedragen. Vanaf dit seizoen is Umbro kledingsponsor van de Ierse club. Beide partijen tekenden een verbintenis tot 2023.

Het nieuwe Shamrock Rovers thuisshirt voor 2020 heeft een klassiek design. Het wordt namelijk gekenmerkt door de brede, verticale, groene en witte banen. Hiermee heeft het shirt het zogenaamde ''hoops'' design. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals met onder de hals een groen vierkant. De mouwen van het voetbalshirt zijn groen met aan de onderkant een witte band. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo en de andere borst bevat het logo van de club. De ster boven het logo verwijst naar de meer dan tien (zeventien) Ierse kampioenschappen van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groen/wit gestreepte kousen.

Mark Lynch, algemeen directeur van de club, reageert op de samenwerking met Umbro: ''We kijken ernaar uit met Umbro te gaan samenwerken. De afgelopen periode hebben we al veelvoudig om de tafel gezeten met het design team van het merk om een mooi assortiment te maken voor de fans en onze spelers. De shirts worden niet alleen gedragen door ons eerste elftal, maar ook door onze jeugd. Het thuisshirt en de trainingskleding zijn de eerste items uit onze nieuwe Umbro collectie. Op een later tijdstip wordt het uitshirt gelanceerd.'' Ook Umbro Jonathan Courtenay van Umbro reageert blij met deal: ''We zijn blij dat de dubbele diamant van Umbro terug is op de gestreepte voetbalshirts van Shamrock Rovers. Het was de perfecte timing om een iconisch voetbalmerk en de meest succesvolle club van Ierland weer samen te brengen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Shamrock Rovers voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Burke, Finn, Byrne, O'Brien, Greene, Bolger en nog meer sterspelers.

Ben je op zoek naar voetbalshirts of t-shirts van Ierse clubs? Check het dan in deze winkel!