Ierland voetbalshirts 2020-2021

De Ierse voetbalbond en kledingsponsor Umbro hebben de nieuwe Ierland voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt het Ierse voetbalelftal de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, alsook de UEFA Nations League wedstrijden. Ierland heeft zich niet weten te plaatsen voor Euro 2020. In de play-offs sneuvelde het Ierse voetbalelftal tegen Slowakije. Umbro is verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Ierland. Het Engelse sportmerk volgt New Balance op en tekende een contract voor zes jaar met de Ierse voetbalbond.

Ierland thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Ierland thuisshirt 2020-2021 heeft een klassiek design. Het voetbalshirt is groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van melange achtige strepen. Het voetbalshirt is verder uitgerust met een scherpe V-hals, welke een combinatie van groen, wit en goud is. De band aan de onderkant van de mouwen is wit. Op de linkerborst prijkt de badge van de voetbalbond, de FAI (Football Association of Ireland). De andere borst is voorzien van de dubbele diamant van kledingsponsor Umbro. Het sportmerk was eerder al kledingsponsor van het nationale voetbalelftal in de periode 1994-2017. Van 2017 tot afgelopen maand had New Balance deze functie. In de nek op de achterzijde van het Ierland thuisshirt prijkt de naam van het land in het Iers: EIRE. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene taping. De kousen van het Ierland thuistenue zijn groen met net boven het midden een witte band.

Ierland uitshirt 2020-2021

Het Ierland uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend wit en bevat een all-over watermerk van diagonale ruiten. Deze ruiten zijn geïnspireerd door het Umbro logo en bovendien door de voetbalshirts van begin jaren '90. Daarnaast is het tenue uitgerust met zowel oranje als groene details. De V-hals bevat een dunne, oranje lijn en de band aan de onderkant van de mouwen is groen. De logo's van Umbro en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de naam van het land. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met groene en oranje details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Ierland voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Duffy, Doherty, Idah, McClean, McGoldrick, Parrott en nog meer spelers.

Ierland voetbalshirt bestellen

De nieuwe Ierland voetbalshirts 2020-2021 van Umbro kun je pas vanaf nu bestellen. De prijs van de voetbalshirts is € 84,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Ben je op zoek naar goedkope Ierland merchandising, zoals t-shirts of een hoodie? Check het dan in de onderstaande winkels.  Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Ierland voetbalshirt in deze SHOP

 of deze winkel (inclusief goedkope shirts en t-shirts)

Ierland thuisshirt 2020-2021

Ierland uitshirt 2020-2021

Detail Ierland voetbalshirt 2020-2021

Ierland uitshirt 2020-2021