5 november 2015

Zweden thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Zweden voetbalshirt voor 2016-2017 is officieel gelanceerd. In dit thuisshirt speelt het nationale elftal van Zweden de Euro 2016 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende 2016-2017. Door over twee wedstrijden in de play-offs Denemarken verslagen te hebben, heeft Zweden zich geplaatst voor het EK van 2016. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is Zweden ingedeeld in dezelfde poule als het Nederlands Elftal met Frankrijk, Bulgarije, Wit Rusland en Luxemburg. Een aantal maanden geleden lekte het nieuwe Zweden voetbalshirt al uit. Deze is nu ook officieel.

Zweden thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Zweden thuisshirt 2016-2017 is zoals altijd overwegend geel en wordt gekenmerkt door de horizontale gele banen in twee verschillende tinten geel. Verder is het shirt uitgerust met blauwe tinten, welke afkomstig zijn uit de kleuren van de vlag van het land. Zo is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals in het blauw. De hals bevat subtiele ribbels. De blauwe kleur komt ook terug in een strip aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van Adidas lopen dit seizoen niet over de schouders en mouwen, maar over de zijkanten van het Zweden shirt. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is sinds 2013 verbonden aan de Zweedse voetbalbond en was eerder al kledingsponsor van het nationale elftal in de periode 1974-2003. De linker borst is uitgerust met het embleem van de SvFF (Svenska Fotbollförbundet). Verder is het nieuwe shirt nog uitgerust met een aantal subtiele details. De binnenkant van de kraag bevat een blauwe en gele strip en op de achterkant van de kraag staat de naam van het land: Sverige. Daarnaast bevat de linker mouw de vlag van het land. Het nieuwe Zweden thuistenue wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroekje met aan de zijkanten gele Adidas trademark strepen. Bovendien zijn de logo's van de voetbalbond en het Duitse merk vertegenwoordigd op de shorts van Zweden. De kousen van het Zweden thuistenue zijn overwegend geel met aan de bovenkant een horizontale blauwe baan en daarboven drie kleinere blauwe blokjes. De initialen van de voetbalbond en het Adidas performance logo completeren het design van de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe Zweden shirt, waarin sterren als Zlatan Ibrahimovic, Elmander, Toivonen, Kallstrom, Wernbloom en Lustig de komende jaren zullen schitteren. Uiteraard bestaan de tenues voor 100% uit polyester en zijn deze uitgerust met de Climacool technologie voor een optimale prestatie. Check ook meer informatie over het nieuwe Zweden uitshirt 2016-2017.

Zweden voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Zweden voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen voor KIDS en volwassenen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80 – € 85 en voor kinderen ongeveer € 65,-. Laat bovendien je Zweden shirt bedrukken met de officiële Zweden bedrukking die de spelers ook dragen. Het is mogelijk het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met een naam en nummer van de sterspelers. Directe verzending! Check bovendien het overzicht met andere beschikbare producten van het nationale elftal van Zweden in het overzicht hiernaast of hieronder. Vergelijk daar ook de prijzen van de shops!

Koop het nieuwe Zweden voetbalshirt in de grootste online ZWEDEN SHOP  (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of in  de online ZWEDEN SHOP


Zweden -voetbalshirt -thuis -2016-2017

Zweden -thuisshirt -2016-2017

Zweden -thuistenue -2016-2017-b