Zweden vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De Zweedse voetbalbond en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor het Zweedse vrouwenelftal gepresenteerd. In deze tenue speelt het Zweedse vrouwenvoetbalelftal de EK 2022 wedstrijden in Engeland en de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2023. In de poulefase van Euro 2022 nemen de vrouwen van Zweden het in ieder geval op tegen de Oranje Leeuwinnen en Zwitserland. Adidas is sinds 2013 de kledingsponsor van alle vertegenwoordigende elftallen van Zweden en is ook verantwoordelijk voor het design en de productie van het thuisshirt en uitshirt van het Zweeds vrouwenteam.

Zweden vrouwen thuisshirt 2022-2023

Het Zweden vrouwen thuisshirt 2022-2023 is dit jaar een eerbetoon aan de progressie van het vrouwenvoetbalelftal. Met het nieuwe tenue worden de andere aan het EK deelnemende teams uitgedaagd. Het voetbalshirt bevat namelijk een label met daarop de tekst: ''How to Stop Sweden.'' Op dit label staan de kwaliteiten en zwaktes van alle Zweden speelsters. Deze analyse kan bovendien gedownload worden op de website howtopstopsweden.com. ''In de analyse laten we precies zien hoe we winnen, hoe we spelen en hoe de tegenstanders misschien een kans maken om ons te stoppen. Ons team is beter dan ooit en we gaan het toernooi met moed en vertrouwen in. We hopen dat het Zweedse volk achter ons staat komende zomer, het is een belangrijke tijd voor ons team'' aldus Stina Blackstenius, aanvaller van het Zweedse vrouwenelftal. Het Zweden dames thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk overwegend geel en wordt vooral gekenmerkt door de opvallende kraag. Deze is donkerblauw en bevat een zigzagpatroon in het geel. De schouders en de band rondom de oksels zijn ook donkerblauw en de adidas strepen staan in het geel op de schouders. De logo's van adidas en de Zweedse voetbalbond, de Svenska Fotbollförbundet (SvFF) zijn centraal op de borst geplaatst. Het tenue wordt gecompleteerd door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen zijn geel met donkerblauwe adidas strepen.

Zweden vrouwen uitshirt 2022-2023

Het uitshirt van het Zweeds vrouwenvoetbalelftal voor de periode 2022-2023 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. Dit voetbalshirt is donkerblauw en bevat een all-over camouflage print. Verder bevat het uitshirt een v-hals met opstaande kraag, de zogenaamde adidas EQT collar. De adidas strepen staan in het geel op het Zweden vrouwen uitshirt 2022-2023. Ook op dit voetbalshirt zijn de logo's van adidas en de voetbalbond centraal op de borst geplaatst. Dit tenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met donkerblauwe adidas strepen. De kousen zijn donkerblauw en hebben aan de bovenkant gele adidas strepen.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de tenues van het Zweeds vrouwenteam uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Deze technologie is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Zweden vrouwen voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Jonna Andersson, Emma Berglund, Caroline Seger, Elin Rubensson, Stina Blackstenius, Fridolina Rolfö en andere speelsters.

Zweden vrouwen voetbalshirt bestellen

De adidas Zweden vrouwen voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de Zweden vrouwen voetbalshirts in deze SHOP! 

of deze webshop

Zweden vrouwen thuisshirt 2022-2023

Zweden dames thuisshirt 2022-2023

Zweden dames uitshirt 2022-2023

Zweden dames uitshirt 2022-2023

How To Stop Sweden label