Zweden trainingsjack Euro 2020

Het Zweedse voetbalelftal draagt tijdens het EK van 2020 een geheel nieuw trainingsjack. Dit nieuwe jack is door adidas tegelijkertijd met het Zweden trainingspak onthuld. In dit trainingsjack zullen we de spelers van het nationale voetbalelftal van Zweden overigens niet vaak zien. Dit betreft namelijk het anthem jack en is het trainingsjack dat door de selectie van het Zweedse voetbalelftal alleen wordt gedragen tijdens het betreden van het veld en tijdens het afspelen van het volkslied, het Du gamla, Du fria. Dit jack wordt zowel gedragen in de voorbereiding op de EK 2020 als de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022.

Zweden anthem trainingsjack 2020-2021

Het design van het nieuwe Zweden trainingsjack voor het EK van 2020 is niet super spannend. Het jack is namelijk donkerblauw met gele adidas strepen over de mouwen. De trademark strepen van adi lopen over de gehele lengte van de mouwen. Vaak was het anthem trainingsjack het enige item waarop het Duitse sportmerk niet de drie strepen toepaste. Met het nieuwe Condivo 20 template is daarin verandering gekomen. Alle items van dit template hebben namelijk drie strepen. Jaarlijks verandert adidas dit template en dit jaar is alle trainingskleding van het merk gebaseerd op dit nieuwe template. Op de rechterborst van het jack staat het logo van het sportmerk in het geel en de andere borst bevat het embleem van de Zweedse voetbalbond. Andere kenmerken van het Zweden trainingsjack zijn de doorlopende rits, de semihoge hals en de twee zakken met een rits aan de zijkanten. Het jack heeft bovendien een wat strakkere fit. De reden hiervan is dat er elasthaan in het materiaal van het trainingsjack van Zweden is verwerkt. Het jack bestaat voor 87% uit polyester en 13% uit elasthaan.

Zweden presentatiejack 2020-2021

Het anthem trainingsjack is overigens niet het enige nieuwe jack uit de adidas Zweden collectie voor het EK van 2020. Het andere jack betreft het presentatiejack. Dit jack is onderdeel van het Zweden presentatiepak, dat gedragen wordt tijdens het reizen naar de wedstrijden. Dit trainingsjack van het Zweedse voetbalelftal heeft grofweg hetzelfde design, maar bestaat voor 100% uit polyester en de strepen op de mouwen zijn korter & hebben bovendien een andere kleur. Het presentatiejack van Zweden is daarnaast wat goedkoper.

Zweden trainingsjack EK 2020 kopen

Het Zweden anthem trainingsjack voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Het trainingsjack heeft een prijs van € 89,95. Het presentatiejack is € 10,- goedkoper en heeft een prijs van € 79,95. Check ook nog meer andere Zweden producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe Zweden trainingsjack in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Zweden anthem trainingsjack EK 2020

Zweden presentatiejack 2020-2021