Zweden trainingspak Euro 2020

Adidas en de Zweedse voetbalbond hebben naast het Zweden Euro 2020 voetbalshirt ook het nieuwe trainingspak voor het EK uitgebracht. Dit pak wordt door het keurkorps van bondscoach Janne Andersson gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende de periode 2020-2021. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trainingspak van het Zweedse voetbalelftal, dat weer bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek.

Zweden trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Zweden trainingspak voor het EK van 2020 is in stijl van de kleuren van de Zweedse vlag en dit komt met name door de drie strepen van adidas op de mouwen. Op de rechtermouw zijn deze strepen geel en op de linkermouw zijn deze strepen blauw. Deze adidas trademark stripes staan komende jaargang niet meer op de schouders en mouwen van de training sweater, maar zijn verplaatst naar de onderkant van de mouwen. Dit heeft alles te maken met het nieuwe adidas Condivo 20 template. Alle Euro 2020 trainingspakken van adidas hebben dit template. Een ander kenmerk van dit template is de hoge hals met een rits tot de borst. De rits kan aan de bovenkant verborgen worden onder een speciaal vlak. Verder is de training top van Zweden dit jaar donkerblauw met een geel adidas logo op de rechterborst en de het logo van de Zweedse bond (SvFF of Svenska Fotbollförbundet) op de andere borst. De mouwen van de top zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten en dit zorgt ervoor dat de trui strak om het lichaam valt. De achterkant van de Zweden trainingssweater is iets langer. De functie hiervan is dat het wat extra bescherming geeft.

De Zweden Euro 2020 trainingsbroek heeft dezelfde kenmerken als de trainingstrui. Ook de broek is namelijk marine blauw en bevat aan de rechter zijkant gele adidas strepen en aan de onderkant blauwe stripes. Deze strepen zijn wat korter dan we gewend zijn van het Duitse sportmerk, dat sinds 2013 de tenues en trainingskleding van het Zweedse elftal verzorgt. Ook dit is weer een kenmerk van het Condivo 20 template van het Duitse sportmerk. Verder bevat de trainingsbroek van het Zweedse voetbalelftal wel de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband en de onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Verder heeft de Zweden trainingsbroek een tapered fit, wat inhoudt dat deze strak valt rondom de kuiten en enkels. De pakken zijn door adi uitgerustt met het nieuwe AeroReady systeem. Deze technologie heeft dezelfde functie als de Climalite technologie van voorheen en zorgt voor vochtafvoer en ventilatie.

Zweden trainingspak 2020-2021 bestellen

Het nieuwe Zweden EK 2020 trainingspak kun je alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de trainingstrui is € 74,95 en de prijs van de trainingsbroek is € 54,95. Check ook andere Zweden producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe Zweden trainingspak in de officiële adidas SHOP (inclusief officiële bedrukking)

of in deze SHOP! 

Zweden trainingspak EK 2020

 

Zweden trainingstrui 2020-2021