Zweden presentatiepak 2020-2021

De selectie van Zweden draagt tijdens Euro 2020 ook een nieuw presentatiepak. Dit pak wordt door de spelers van het Zweedse voetbalelftal met name gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, tijdens het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden gedurende de periode 2020-2021 gedragen. Dit nieuwe Zweden trainingspak wordt dus zowel gedragen in de voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden als in de voobereiding op de andere interlands gedurende deze periode. In dit trainingspak wordt door het elftal van bondscoach Janne Andersson niet getraind. Hiervoor heeft adidas een ander Zweden trainingspak uitgebracht.

Zweden presentatiejack en trainingsbroek Euro 2020

Het Zweden presentatiepak voor 2020-2021 is zoals alle Euro 2020 pakken van adidas gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. Dit template komt tot uiting in een aantal details. Zo zijn de strepen van adidas niet meer aanwezig op de schouders, maar zijn deze naar de onderkant van het jack verplaatst. Bovendien hebben deze strepen aan weerszijden andere kleuren. Op de rechtermouw zijn de strepen geel en op de andere mouw zijn de strepen blauw. Verder is het presentatie trainingsjack van dit Zweden trainingspak donkerblauw. De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Zweedse voetbalbond. Het presentatiejack heeft wat weg van een regenjack. Het jack is namelijk net wat langer en bevat een hoge hals. De zijkanten van het trainingsjack bevat twee zakken met een rits.

Het nieuwe Zweden presentatiepak voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook deze broek bevat korte adidas strepen. Aan de rechterkant zijn deze geel en aan de andere kant weer blauw. Verder heeft de adidas Zweden trainingsbroek de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De broek is aan de onderkant uitgerust met enkelritsen en verder heeft de trainingsbroek van Zweden een tapered fit. Dit houdt in dat de broek vooral strak valt vanaf de knieën. Op de trainingsbroek staan natuurlijk ook de logo's van de voetbalbond en adidas en daarnaast is de broek van het Zweedse voetbalelftal uitgerust met twee zakken. Adidas heeft de nieuwe pakken voorzien van een nieuw systeem. Dit wordt de adidas AeroReady technologie genoemd, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer & is de opvolger van de Climalite technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe presentatiepak van Zweden of check het nieuwe Zweden Euro 2020 trainingsjack!

Zweden presentatiepak bestellen

Het Zweden presentatiepak kun je vanaf nu bestellen. Dit pak is alleen voor volwassenen beschikbaar. De prijs van het trainingsjack is € 79,95 en de prijs van de trainingsbroek is € 54,95. Beide items zijn alleen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Zweden presentatiepak in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP! 

Zweden presentatiepak EK 2020

Zweden EK 2020 presentatiepak