11 november 2015

Spanje Euro 2016 thuisshirt

Het nieuwe Spanje Euro 2016 voetbalshirt is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Spaanse voetbalbond. In dit voetbalshirt speelt de EK winnaar van 2012 de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK Van 2018 gedurende 2016-2017. Het nieuwe voetbalshirt van Spanje werd gelanceerd op een speciaal door Adidas georganiseerd evement onder het motto van het Duitse sportmerk #BeTheDifference. Voorafgaande aan dit evenement vond er onder 50 Spaanse jongeren een 3 tegen 3 evenement plaats. Middels een lichtshow werd het nieuwe voetbalshirt daarna gelanceerd door de spelers van het nationale elftal van Spanje. Opnieuw hebben Spanje en kledingsponsor Adidas gekozen voor een klassiek tenue waarin Spanje haar Europese titel verdedigt.

Spanje Euro 2016 thuistenue

Het nieuwe Spanje Euro 2016 thuisshirt en voetbalshirt voor 2016-2017 heeft een echt vintage design en is overwegend rood. Verder wordt het nieuwe voetbalshirt van Spanje gekenmerkt door een watermerk van triangels of driehoeken over het voetbalshirt. Dit design verwijst naar de speelstijl van het nationale elftal van Spanje, wat in het land ook wel de 'triangle game' wordt genoemd en verwijst naar de veelvuldige driehoekjes in het spel van de Spanjaarden. De triangle is nu niet alleen in het spel van de Spanjaarden te zien, maar dus ook in het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals en worden de mouwen afgesloten door een blauwe bies. De binnenkant van de kraag bevat twee horizontale gele lijnen, welke een verwijzing zijn naar de vlag van het land. Opvallend aan het nieuwe shirt van Spanje is dat de drie strepen van Adidas niet over de schouders en mouwen lopen, maar juist over de zijkanten van het voetbalshirt. Het logo van Adidas staat in het geel op de rechter borst. Adidas is sinds 1992 kledingsponsor van het nationale elftal en zal dit in ieder geval tot 2026 blijven. De andere borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond RFEF (Real Federación Española de Fútbol). Boven het logo prijkt een ster, welke een verwijzing is naar het gewonnen WK van 2010. Verder bevat het shirt nog een speciaal detail op de mouwen. In de bies staat namelijk de vlag van Spanje. Het nieuwe Spanje thuistenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een helder blauw (royal blue) voetbalbroekje met aan de zijkanten gele strepen van Adidas. Ook de logo's van de RFEF en Adidas zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Spanje tenue zijn overwegend navy blauw met aan de bovenkant een horizontale helder blauwe band en daarboven drie gele strepen van Adiads. Het logo van de kledingsponsor staat in het geel op de kousen en de initialen van de voetbalbond in het blauw. Het is voor het eerst sinds het WK van 1994 dat het Spanje tenue een combinatie van een rood shirt, een blauw short en donkere kousen heeft.Check hieronder de foto's van het nieuwe Spanje Euro 2016 voetbalshirt, waarin sterren als Torres, Fabregas, Mata, Cazorla, Isco, Pedro, Morata, Alba, Pique en nog meer spelers zullen schitteren gedurende 2016-2017. Check ook meer informatie over het flitsende nieuwe Spanje Euro 2016 trainingspak. De nieuwe Spanje tenues 2016-2017 bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Dit systeem zorgt voor ventilatie, verkoeling en de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues.

Spanje voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Spanje voetbalshirt voor Euro 2016 kan je vanaf nu voor zowel KIDS als volwassenen kopen in de onderstaande shops. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 80- € 85,- en het shirt voor kinderen heeft een prijs van € 65,-. Bovendien is het Spanje voetbalshirt beschikbaar in een versie met lange mouwen en een authentic versie. Het is bovendien mogelijk het Spanje shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van het nationale elftal. Dit betreft de officiële Spanje bedrukking, die de spelers ook op de achterkant van het shirt dragen. Ben je geïnteresseerd in andere Spanje producten? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER

of in de online Adidas shop

Heb je een mening? Deel het hieronder


Spanje -euro -2016-thuisshirt

Spanje -voetbalshirts -euro -2016-2017

Spanje -tenue -euro -2016