Spanje trainingspak 2022-2023

Het nationale elftal van Spanje draagt de komende twee jaar ook een nieuw trainingspak. Onlangs presenteerden de Spaanse voetbalbond en kledingsponsor adidas het Spanje trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak wordt door het Spaanse voetbalelftal gedragen tijdens het WK in Qatar en tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de andere interlands in de periode 2022-2023. Het Spanje trainingspak bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en trainingsbroek. Beide items hebben het standaard adidas TIRO 23 template. Dit template gebruikt adidas voor alle trainingspakken van de landen waarvan het kledingsponsor is. Ook de trainingspakken van België, Argentinië en Duitsland hebben dit template.

Spanje training sweater 2022-2023

De Spanje training sweater 2022-2023 bevat alle kleuren van het Spanje WK 2022 voetbalshirt. De sweater is overwegend navy blauw (Door adidas ''Team Navy Blue 2'''genoemd) en bevat ook de kleuren van de Spaanse vlag (rood en geel). De mouwen bevatten aan de onderkant een rood vlak met daarin gele adidas strepen. Ook de zijkanten zijn uitgerust met een geel vlak. Dit design is kenmerkend voor het adidas TIRO 23 template. Ook het adidas logo op de rechterborst is geel. Dit betreft het nieuwe logo van het Duitse sportmerk. Het logo bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van adidas. Om deze reden wordt het logo ook wel het 3BAR logo genoemd. De andere borst bevat het logo van de Spaanse voetbalbond. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: donkerblauw/geel. De Spanje training sweater heeft verder de gebruikelijke kenmerken. De bovenkant van de training sweater is uitgerust met een hoge hals met een verborgen rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant weer uitgerust met duimgaten, waardoor de trainingstrui nog meer getailleerd valt. De onderkant van de Spanje training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming. De training sweater is ook beschikbaar in een lichtblauwe versie met donkerblauwe accenten en gele adidas strepen. Dit trainingspak wordt vooral door de technische staf gedragen.

Spanje trainingsbroek 2022-2023

Het Spanje trainingspak 2022-2023 wordt gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de onderkant gele adidas strepen en de logo's van adidas en de voetbalbond hebben dezelfde kleurencombinatie als op de Spanje training sweater. De trainingsboek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De onderkant van de Spanje trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kun je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit doen over je sneakers of voetbalschoenen.

  • De trainingsbroek heeft twee zakken met ritsen aan de bovenkant om spullen in op te bergen.

  • Deze broek heeft een taps toelopend design/tapered fit. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de enkels en kuiten valt.

  • Zowel de trainingsbroek als de training sweater van Spanje bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van het trainingspak verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Het Spanje trainingspak is dit jaar ook weer beschikbaar in een versie met een trainingsjack. Dit trainingspak wordt vooral als presentatiepak gedragen.

Spanje trainingspak bestellen

Het Spanje WK 2022 trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 74,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 64,95. De trainingsbroek is beschikbaar vanaf € 59,95. Check in de onderstaande winkels ook andere Spanje trainingskleding. Directe levering!

Bestel de nieuwe Spanje trainingskleding direct in de officiële adidas SHOP

of deze fanshop! 

of deze winkel

adidas Spanje trainingspak 2022-2023

Spanje trainingspak 2022-2023

Spanje trainingspak 2022-2023 - lichtblauw