Spanje thuisshirt 2022-2023

Spanje speelt tijdens het WK 2022 in een nieuw thuisshirt! Vandaag lanceerden adidas en de Spaanse voetbalbond het nieuwe Spanje thuisshirt 2022-2023. Dit tenue wordt ook gedragen tijdens de Nations League wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024. De nieuwe Spanje voetbalshirts worden bovendien gedragen door het vrouwenvoetbalelftal en alle jeugdteams. Tijdens het WK in Qatar speelt het Spaans voetbalelftal tegen Duitsland, Japan en Costa Rica in poule E. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Spanje tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 1991 de kledingsponsor van ''La Roja''.

Spanje WK 2022 thuisshirt

De schoonheid van het nieuwe Spanje WK 2022 voetbalshirt ligt hem vooral in de eenvoud van het voetbalshirt. Het tenue is geïnspireerd door het unieke voetbal DNA van het land. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat verder gele en navy blauwe accenten. De v-hals van het Spanje thuisshirt is navy blauw en hierin zijn twee rode lijnen en één gele baan verwerkt, verwijzend naar de nationale driekleur. Het vlak aan de binnenkant van de hals is ook navy blauw. Ook de adidas strepen op de schouders hebben deze kleur, maar worden ook geflankeerd door dunnere gele lijnen. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een dunne gele lijn en onder de oksels bevindt zich een donkerblauw vlak. Op de rechterborst prijkt het nieuwe adidas performance logo in het geel. Dit betreft het zogenaamde 3Bar logo. Het logo bevat namelijk alleen nog maar de drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. Op de linkerborst prijkt de nieuwe badge van de Spaanse voetbalbond, de RFEF (Real Federación Española de Fútbol). Boven het logo prijkt een gele ster, welke verwijst naar het gewonnen WK van 2010. Het Spanje thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de Spaanse voetbalbond en adidas in het geel. De achterkant van het Spanje voetbalbroekje is iets langer en bevat aan de onderkant een band in de kleuren van de Spaanse vlag: rood/geel/rood. De kousen van het Spanje thuistenue zijn navy blauw met aan de bovenkant drie rode adidas trademark strepen. Op het midden van de kousen staat het oprichtingsjaar van de voetbalbond (1909) met de initialen. Op de kousen bevinden zich ook weer lijnen in de kleuren van de nationale vlag.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de nieuwe Spanje WK 2022 voetbalshirts uitgerust met de nieuwste performance technologieën van adidas. De authentic tenues (de spelersversie) is uitgerust met de adidas Heat.RDY technologie en de replica versie met de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zijn in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts hebben een speciale 3D structuur en bevatten extra ventilatiezones. Bovendien vallen deze tenues meer getailleerd en zijn deze lichter.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Spanje thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot en met begin 2024 gedragen wordt door zowel het vrouwenteam als mannenteam van Spanje en check ook het nieuwe Spanje uitshirt 2022-2023.

Spanje thuisshirt bestellen

Het Spanje thuisshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 38,- en de voetbalkousen zijn € 22,-. In deze winkels kun je de Spanje tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Spanje bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering!

Bestel het nieuwe Spanje thuisshirt direct in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

Spanje thuisshirt 2022-2023

Spanje thuisshirt 2022-2023

Spanje thuisshirt WK 2022