Spanje WK 2023 vrouwen voetbalshirts

De Spaanse voetbalbond en adidas hebben vandaag de nieuwe Spanje vrouwen voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt het Spaanse vrouwenvoetbalelftal de WK 2023 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2023-2024. Tijdens het WK in Australië en Nieuw Zeeland speelt Spanje in de poulefase tegen Zambia, Japan en Costa Rica. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor de Spanje dames voetbalshirts. Het Duitse sportmerk heeft sinds 1991 een samenwerkingsverband met de Spaanse voetbalbond.

Spanje vrouwen uitshirt 2023-2024

Het Spanje vrouwen uitshirt 2023-2024 heeft een custom made design. Het Spaanse vrouwenvoetbalelftal speelt dus niet in het Spanje uitshirt 2022-2023, dat door de mannen tijdens het WK van 2022 in Qatar gedragen werd. Het design van het Spanje vrouwen uitshirt is geïnspireerd door de prachtige koraalriffen die te vinden zijn langs de uitgestrekte kustlijnen van Spanje. Dit kenmerk deelt het land met de beroemde koraalriffen die te vinden zijn in de gastlanden van het WK: Australië en Nieuw Zeeland.

Het Spanje uitshirt is lichtblauw en bevat een print van paarse koraalriffen op de mouwen en langs de zijkanten van het voetbalshirt. Verder bevat het vrouwen voetbalshirt zowel roze als lichtblauwe details. De achterkant van de ronde hals is uitgerust met een roze lijn en ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is roze. De adidas strepen op de schouders zijn lichtblauw en hetzelfde geldt voor de taping op de zijkanten van het uittenue. De logo's van adidas en de Spaanse voetbalbond (RFEF/Real Federación Española de Fútbol) staan centraal op de borst. Het adidas logo betreft het nieuwe peformance logo. Dit logo wordt ook wel het 3BAR logo genoemd, omdat het alleen nog maar de drie diagonale blokken bevat. Het logo van de Spaanse voetbalbond betreft een monochroom logo. Dit logo is namelijk geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Het Spanje uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De voetbalbroekjes bevatten ook de logo's van de voetbalbond en adidas in het blauw. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovenkant blauwe adidas strepen en op het midden in het roze het logo van de voetbalbond.

De Spanje WK 2023 vrouwen voetbalshirts bevatten ook weer de nieuwste adidas performance technologieën. De authentic voetbalshirts zijn uitgerust met de adidas HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts bevatten de adidas AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De authentic voetbalshirts (de versie die de speelsters) dragen vallen alleen meer getailleerd, bevatten extra ventilatiezones en zijn lichter.

Spanje vrouwen voetbalshirt bestellen

De adidas Spanje dames voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (zowel dames als heren) zijn de voetbalshirts € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de voetbalshirts € 69,95. In deze winkels kun je de Spanje voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Adidas.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 69.95
Bestellen >
subsidesports.nl
vanaf € 89.95
Bestellen >
€ 5,- korting met code VOETBAL

Spanje dames voetbalshirt 2023-2024

Spanje dames voetbalshirt 2023-2024