13 november 2015

België uitshirt 2016-2017

Het nieuwe België Euro 2016 uitshirt is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de KBVB onder het motto #TousEnFrance en #BeTheDifference. In dit nieuwe voetbalshirt spelen de Rode Duivels de uitwedstrijden tijdens het EK van 2016 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. België is tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 ingedeeld in poule H met Bosnië Herzegovina, Griekenland, Estland en Cyprus. Waar het nieuwe België Euro 2016 thuisshirt een vrij klassiek design heeft, is het nieuwe uitshirt van de Rode Duivels gebaseerd op een shirt uit een andere sport!

België Euro 2016 uit shirt en tenue

Het nieuwe Rode Duivels uitshirt 2016-2017 is namelijk gebaseerd op de bekende licht blauwe wielershirts, die sterren als Sven Nyes, Gilbert en Tom Boonen gedragen hebben. Adidas eert de rijke geschiedenis van België als wielerland en heeft daarom de nieuwe België voetbalshirts gebaseerd op de legendarische wielershirts. Het nieuwe Rode Duivels uitshirt is overwegend licht blauw met een ronde hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de Belgische driekleur (zwart/geel/rood) over het midden van het shirt. De borst bevat namelijk drie banen in de kleuren van de Belgische vlag. De mouwen worden afgesloten door een zwarte bies en ook de trademark strepen van Adidas aan de zijkanten het voetbalshirt zijn zwart. Opvallend is dat de drie strepen van Adidas deze jaargang op de zijkanten van het shirt staan en niet over de schouders en mouwen lopen, zoals voorgaande jaren het geval was. Het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst is bovendien zwart. Adidas is sinds 2014 kledingsponsor van de Rode Duivels. Net na het WK van 2014 maakten de Belgische voetbalbond en Adidas bekend dat het merk Burrda op zou volgens als kledingsponsor. Adidas verzorgt ook de tenues en trainingskleding van andere vertegenwoordigende elftallen. De andere borst bevat het logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB). Verder bevat het nieuwe voetbalshirt van België nog een speciaal detail aan de binnenkant en de achterkant van de kraag. Hierin bevinden zich namelijk ook drie banen in de kleuren van de Belgische vlag. Het nieuwe België uittenue wordt gecompleteerd te worden door een door een zwart short met aan de zijkanten de drie strepen van Adidas. De kousen zijn ook geheel zwart. Hiermee is het nieuwe uittenue van de Rode Duivels geheel in stijl van de Belgische wieleroutfits, als hierboven besproken. Check hieronder de foto's van het nieuwe België Euro 2016 uittenue. In de deze nieuwe shirts debuteren de Rode Duivels in de oefenwedstrijden tegen Spanje en Italië. Dan zien we sterren als Hazard, Kompany, De Bruyne, Vertonghen, Vermaelen, Lukaku, Fellaini, Witsel, Nainggolan en andere sterren in de nieuwe shirts. Check ook meer informatie over het nieuwe thuisshirt van de Rode Duivels voor Euro 2016.   Alle tenues en trainingskleding van België zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en transport van vocht naar de buitenkant van de tenues, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

België voetbalshirt 2016-2017 kopen

De nieuwe België voetbalshirt voor Euro 2016 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Hier kan je het shirt zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeever € 80,- € 85,- en voor KIDS € 65,-. En je kan je Rode Duivels voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers. Dit betreft de officiële bedrukking die de spelers van het nationale elftal van de Rode Duivels ook op de achterkant en voorkant van de shirts dragen Inclusief borstnummer. Directe levering en gratis verzending! Check ook andere België producten in het overzicht hiernaast of hieronder en vergelik de prijzen.

Scoor het nieuwe Rode Duivels shirt in deze België shop! (inclusief bedrukking en goedkopere België t-shirts)

of deze België voetbalshop

of in de officiële Adidas SHOP!

Belgie -uittenue -2016-2017
Rode -duivels -uittenue -euro -2016


België -uitshirt -2016-2017

Belgie -wielershirt