13 november 2015

Zweden uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Zweden uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Zweedse voetbalbond. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Zweden de wedstrijden tijdens Euro 2016 wanneer het land zich hiervoor plaatst. In twee wedstrijden moeten Zweden en Denemarken uitmaken welk van de twee landen er deel gaat nemen aan Euro 2016. Hoe dan ook speelt Zweden in het nieuwe uitshirt de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. Voor de kwalificatie voor het WK van 2018 is Zweden ingedeeld de zware poule A met het Nederlands Elftal, Frankrijk, Bulgarije, Luxemburg en Wit Rusland. Zeker is dat Zweden in een speciaal shirt deze wedstrijden aan gaat treden.

Zweden uittenue 2016-2017

Het nieuwe Zweden uitshirt voor 2016-2017 is namelijk gebaseerd op de zogenaamde streetstyle van de jongeren in Zweden. Om deze reden is er door kledingsponsor Adidas voor gekozen om in het polyester van de voetbalshirts katoen te verwerken, waardoor de shirts een streetstyle en bovendien een vintage look krijgen. Het voetbalshirt is aan de onderkant geheel navy blauw en loopt naar de bovenkant over in het zilver en grijs. Het midden van het shirt bevat twee zilveren horizontale banen in verschillende tinten. Daarboven is het shirt grijs. De mouwen en de achterkant van het nieuwe Zweden voetbalshirt zijn navy blauw en ook de stijlvolle crew neck (ronde hals) van het trikot van Zweden heeft deze kleur. Uiteraard zijn in het nieuwe shirt ook kenmerken van de vlag van het land verwerkt. Zo is de linker mouw van het Zweden shirt uitgerust met een subtiel vlaggetje van het land. Ook de binnenkant en de achterkant van de kraag bevatten twee horizontale lijnen in de kleuren van de Zweedse vlag: blauw/geel. Op de achterkant staat de naam van het land in het Engels: Sverige. Wat verder opvalt aan het nieuwe shirt is dat de trademark strepen niet meer over de schouders en mouwen lopen zoals bij voorgaande shirts het geval was. Deze lopen nu over de zijkanten van het Zweden uitshirt en zijn wit. De linker borst bevat het logo van Adidas in het navy blauw. Het Duitse merk uit Herzogenaurach is sinds 2013 kledingsponsor van het nationale elftal en alle andere vertegenwoordigende teams en was dit eerder al in de periode 1974-2003. De andere borst bevat het logo van de Zweedse voetbalbond SvFF (Svenska Fotbollförbundet). Het nieuwe Zweden uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met witte stripes van Adidas aan de zijkanten. De logo's van de SvFF en Adidas staan ook op de shorts. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie als het shirt. Deze zijn navy blauw met aan de bovenkant een brede horizontale zilveren band en drie Adidas blokjes. Check hieronder de foto's van de nieuwe Zweden voetbalshirts, waarin sterren als Zlatan Ibrahimovic, Lustig, Toivonen, Elmander en andere sterren van het nationale elftallen schitteren in de uitwedstrijden. Check ook meer informatie over het nieuwe Zweden thuisshirt 2016-2017. Alle nieuwe Zweden tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool technology welke ervoor zorgt dat zweet naar de buitenkant van het tenue wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor ventilatie en verkoeling.

Zweden voetbalshirt 2016-2017 kopen

Het nieuwe Zweden uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het voetbalshirt voor KIDS is € 65,- en voor volwassenen € 80- € 85,-. Het is ook mogelijk je Zweden voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële bedrukking die de spelers ook dragen tijdens de wedstrijden. Inclusief borstnummer! Wil je andere goedkopere Zweden producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering en gratis verzending

Koop het nieuwe Zweden uitshirt HIER
of in de online Zweden Adidas shop! (INCLUSIEF officiële bedrukking)

Zweden -uitshirt -2016-2017

Zweden -shirt -uit -2016-2017-detail

Uittenue -Zweden -voetbalshirt -detail -2016