17 maart 2016

Polen uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Polen uitshirt Euro 2016 is officieel gelanceerd door de Poolse voetbalbond PZPN en kledingsponsor Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2009 verbonden aan de voetbalbond van Polen en de vertegenwoordigende elftallen. Destijds volgde het merk Puma op als kledingsponsor. Polen zal dit nieuwe voetbalshirt dragen gedurende uitwedstrijden tijdens het EK van 2016 in Frankrijk. Ook draagt Polen dit uitshirt tijdens kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 op vreemde bodem. Tijdens Euro 2016 is Polen ingedeeld in poule C met Duitsland, Oekraïne en Noord Ierland. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 neemt Polen het in het nieuwe voetbalshirt op tegen Roemenië, Denemarken, Montenegro, Kazachstan en Armenië.

Polen uittenue 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van Polen lijkt de gebruikelijke rode kleur te bevatten. Het speciale effect dat we terug zagen komen bij het Polen thuisshirt Euro 2016 komt ook op dit voetbalshirt terug. Hierover hieronder meer. Het nieuwe Polen Euro 2016 uitshirt is overwegend rood met een lkleine v-hals. Dit is traditioneel de kleur van het uitshirt van het Oost Europese land. De rechter borst van het shirt is uitgerust met de swoosh van Nike in het wit. De andere borst bevat de badge van het embleem van de Poolse voetbalbond Polski Związek Piłki Nożnej (PZPN). Het logo van de voetbalbond wordt gekenmerkt door de adelaar. Het nieuwe uitshirt van Polen bevat verder dunne flitsende en golvende bordeaux rode strepen aan de onderkant van het voetbalshirt. Deze stellen de vleugels van de adelaar voor. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten een rode strip. Bovendien zal het logo van de voetbalbond en Nike op de shorts staan. De kousen zijn overwegend rood en kennen aan de achterkant witte details. Check hieronder de foto's van het  nieuwe Polen uitshirt en uittenue 2016-2017 waarin sterren als Lewandowski, Milik en Blasczykowski deze zomer schitteren. Check ook meer informatie over het Polen thuisshirt voor Euro 2016.

Polen voetbalshirt Euro 2016 kopen

Het nieuwe Polen uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen als kinderen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen ongeveer € 70,- In deze shops is het mogelijk je Polen shirt te laten bedrukken met de officiële Polen printing van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Of check hiernaast of hieronder goedkopere Polen shirts zoals retro shirts en t-shirts. Of vergelijk de prijzen van de verschillende Polen producten. Directe levering en gratis verzending.

Koop het nieuwste Polen shirt in de officiële Polen shop!

of in deze STORE!

Polen Uitshirt Euro 2016

Polen Uitshirt Euro 2016 2