4 september 2020

Polen trainingspak 2020-2021

Het nieuwe Polen trainingspak 2020-21 is nu ook gelanceerd door Nike en de Poolse voetbalbond. Dit betreft het pak waarin we de spelers van het nationale elftal zien tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands. Dit pak wordt bovendien gedragen tijdens de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de Nations League wedstrijden. Het nieuwe pak van de ''Biało-czerwoni (Wit-roden)'' bestaat zoals altijd uit een trainingstrui en trainingsbroek!

Polen trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

De nieuwe trainingspakken van Nike hebben een nieuw template, zo ook het rode Polen EK 2020 trainingspak. Dit komt met name terug in het design van de trainingstrui van Polen. De mouwen van de trainingstrui van het Poolse voetbalelftal bevatten een all-over print van door elkaar lopende strepen, die wat weg hebben van een vingerafdruk. Hier komt het DNA van de Polen tot uiting. Een ander kenmerk van de trainingstrui is de diagonale band over het midden van de mouwen. Op de Polen trui is deze band wit. Een ander kenmerk van het nieuwe Nike template voor 2020 is de verplaatsing van de swoosh van Nike. Deze staat niet meer op de rechterborst, maar is getransfereerd naar de mouwen. De linkerborst bevat nog wel het logo van de Poolse voetbalbond, de PZPN of de Polski Związek Piłki Nożnej. Verder bevat de training sweater van Polen nog wel de gebruikelijke technische details. Zo is de top uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, voor een nog strakkere fit. De achterkant van de Polen training sweater voor 2020-2021 is wat langer en dit biedt extra bescherming.

Het nieuwe Polen EK 2020 trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek bevat kenmerken van het nieuwe template. De zijkanten bevatten aan de bovenkant dezelfde ''DNA'' print als de mouwen van de trainingstrui en net boven het midden bevinden zich twee diagonale banden. Op de linkerpijp staat boven deze lijnen de swoosh van Nike en op de andere pijp het logo van de voetbalbond van Polen. Qua functionele details heeft Nike niks veranderd. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen en verder heeft de trainingsbroek van Polen een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name rondom de kuiten en enkels strak valt. Uiteraard is de trainingsbroek ook voorzien van twee zakken. Zoals alle trainingspakken van Nike is ook de Nike Dri Fit technologie in het gehele pak verwerkt, zodat het een ideaal trainingspak is om in te sporten, maar natuurlijk ook om in je vrije tijd te dragen. De trainingsbroek is overigens ook perfect te combineren met het Polen trainingsjack

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Polen EK 2020 trainingspak, welke vanaf maart 2020 tot en met 2021 gedragen wordt door spelers als Lewandowski, Krychowiak, Milik, Piatek, Zielinski en andere spelers.

Polen trainingspak bestellen

Dit Polen trainingspak van Nike kun je pas vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De trainingstrui en trainingsbroek van het Poolse elftal kun je los van elkaar bestellen. De prijs van beide items is € 64,95. Het pak met trainingsjack is € 119,95.

Bestel het Polen trainingspak direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of de Polen fanshop! 

Polen trainingstrui 2020-2021

Polen trainingsbroek 2020-2021

Polen trainingspak 2020-2021