Dit zijn de rugnummers van Polen tijdens WK 2022

Polen bondscoach Czesław Michniewicz heeft de Polen selectie voor het WK 2022 in Qatar bekend gemaakt. Het Poolse voetbalelftal reist met 26 spelers af naar Qatar. Ook de rugnummers van alle spelers zijn inmiddels ingeleverd bij de FIFA. Deze nummers staan tijdens het WK niet alleen op de achterkant van de Polen WK 2022 voetbalshirts, maar ook op de voorkant. De FIFA stelt het namelijk verplicht om tijdens de interlands met een borstnummer op het voetbalshirt te spelen. In dit artikel geven we niet alleen een overzicht van de rugnummers van de spelers van Polen tijdens het WK in Qatar, maar bespreken we ook de stijl van de officiële bedrukking die de spelers van Polen op het tenue dragen. Zoals het design van de tenues om de twee jaar verandert, geldt dit ook voor de bedrukking op de tenues.

Polen rugnummers WK 2022

Dit zijn de rugnummers van de spelers van Polen tijdens het WK 2022 in Qatar. De Polen voetbalshirts 2022-2023 worden door het Poolse voetbalelftal ook gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op Euro 2022. Het kan zijn dat sommige spelers tijdens de kwalificatieperiode een ander rugnummer hebben dan tijdens het WK.

  1. Szczesny

  2. Cash

  3. Jedrzejczyk

  4. Wieteska

  5. Bednarek

  6. Bielik

  7. Milik

  8. Damian Szymanski

  9. Lewandowski

  10. Krychowiak

  11. Grosicki

  12. Skorupski

  13. Kaminiski

  14. Kiwior

  15. Glik

  16. Swiderski

  17. Zurkowski

  18. Bereszynski

  19. Sebastian Szymanski

  20. Zielinski

  21. Zalewski

  22. Grabara

  23. Piatek

  24. Frankowski

  25. Gummy

  26. Skoras

Officiële Polen bedrukking 2022-2023

De bedrukking op de Polen WK 2022 voetbalshirts is nagenoeg hetzelfde als de officiële Nederlands Elftal bedrukking 2022-2023. Het verschil met de bedrukking van Nederland is dat de rugnummers van het Nederlands Elftal op sommige plekken een uitlijning bevat en de bedrukking van Polen niet. Het lettertype van de Polen bedrukking kan omschreven worden als een vrij speels lettertype met veel bochten, openingen en rondingen. De rugnummers bevatten aan de onderkant het logo van de Poolse voetbalbond en boven de rugnummers staan de namen van de spelers. Deze hebben hetzelfde lettertype als de rugnummers, maar bevatten niet het logo van de voetbalbond. Op de voorkant van het Polen tenue staat ook het borstnummer. Dit nummer staat centraal op de borst. De bedrukking op het Polen thuisshirt heeft dezelfde kleur als alle details op het voetbalshirt: rood. Op het uitshirt is de bedrukking wit. Dit betreft dezelfde stijl als op het thuisshirt.

Polen voetbalshirt met naam en nummer bestellen

De Polen WK 2022 voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen met de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer. De bedrukking heeft een meerprijs van € 15,- tot € 20,-. Voor volwassenen is het voetbalshirt zonder bedrukking € 90,- en voor kinderen € 70,-. Check ook andere Polen producten in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het Polen voetbalshirt met officiële bedrukking direct in deze Polen fanshop!

of de officiële NIKE SHOP! 

Officiële Polen bedrukking 2022-2023

 

Officiële Polen bedrukking 2022-2023