4 september 2020

Polen trainingsjack 2020-2021

Het Poolse voetbalelftal draagt tijdens de opkomst op het veld en het afspelen van het volkslied een nieuw trainingsjack. Dit jack is tegelijkertijd met het nieuwe Polen Euro 2020 voetbalshirt door Nike gelanceerd. Dit Polen trainingsjack wordt door het nationale voetbalelftal gedragen tijdens het afspelen van het volkslied (het Mazurek Dąbrowskiego) voorafgaande aan de Euro 2020 wedstrijden en de andere interlands in de periode 2020-2021 en natuurlijk ook bij de opkomst op het veld in de aanloop naar de wedstrijden. Dit jack wordt door de spelers uitgedaan zodra de wedstrijden beginnen. 

Het rode Polen anthem trainingsjack 2020-2021

Het Polen Nike trainingsjack heeft hetzelfde template als alle andere Nike trainingsjacks van dit seizoen, het zogenaamde I96 template van Nike. Dit template wordt met name gekenmerkt door de brede band onder de borst. Het Polent trainingsjack 2020-2021 is overwegend rood met een witte band op het midden. Deze witte band is uitgerust met een all-over print van zilveren golven, welke het DNA van de supporters van het nationale elftal symboliseert. De linkerborst van het Polen jack bevat een badge met daarin het wapen van het land. Dit wapen wordt dit jaar gebruikt als logo van de Poolse voetbalbond (de PZPN) op vrijwel alle Polen trainingskleding dit seizoen. Dit betreft namelijk een logo ter ere van het 100 jarig bestaan van de voetbalbond. In 2019 bestond de bond 100 jaar. De linkerborst van het trainingsjack bevat de swoosh van Nike in het wit. Een ander kenmerk van het jack is de witte taping over de schouders en mouwen. Verder heeft het trainingsjack van het Poolse voetbalelftal de gebruikelijke kenmerken, die andere Nike trainingsjacks ook hebben. Het jack bevat een doorlopende rits en is ook uitgerust met een hoge hals. De zijkanten van het jack bevatten zakken met een rits.

Dit trainingsjack is overigens perfect te combineren met de zwarte trainingsbroek van het Polen EK 2020 trainingspak. Deze broek is zwart met een diagonale band net onder de zakken van broek. Uiteraard staan ook de logo's van de Poolse bond en Nike op de broek. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Polen Euro 2020 trainingsjack, waarin we vanaf nu sterren als Milik, Lewandowski en Piatek zien.

Polen trainingsjack bestellen

Het Polen EK 2020 trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het Polen trainingsjack heeft een prijs van € 84,95. Check ook andere Polen producten in deze winkels! Directe levering. 

Bestel het Polen trainingsjack direct in de Polen fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP! 

of deze winkel! 

Polen trainingsjack 2020-2021