2 maart 2016

Ijsland thuisshirt 2016-2017

De nieuwe Euro 2016 voetbalshirts van het nationale elftal van Ijsland zijn officieel bekend gemaakt door de KSI en kledingsponsor Errea. In deze voetbalshirts speelt Ijsland de wedstrijden tijdens Euro 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. In dit blog belichten we het nieuwe thuisshirt van Ijsland. Tijdens het EK van 2016 is Ijsland ingedeeld in poule F met Portugal, Hongarije en Oostenrijk. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het land ingedeeld in poule I met Kroatië, Oekraïne, Turkije en Finland. Dan het design van het nieuwe thuisshirt van Ijsland.

Ijsland Euro 2016-2017 tenue

Het nieuwe Ijsland voetbalshirt is het eerste shirt waarin het land deelneemt tijdens een groot toernooi: Euro 2016. Nooit eerder nam Ijsland deel aan een groot toernooi. Het Italiaanse merk Errea is kledingsponsor van het nationale elftal sinds 2004 en zal dat ook de komende jaren blijven.  De laatste tijd gingen er geruchten dat grotere merken als Adidas en Nike in de running waren om kledingsponsor van het land te worden. Hoewel de verleiding groot was, heeft de voetbalbond van Ijsland besloten Errea trouw te blijven. Met een speciaal voetbalshirt tot gevolg. Het nieuwe Ijsland thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend blauw en wordt verder gekenmerkt door drie verticale banen over de linkerkant van het voetbalshirt. Twee van deze banen zijn wit en één baan is rood. Bovendien bevat deze banen een speciaal effect van cirkels aan de bovenkant. Verder bevat de binnenkant van de kraag nog een speciale tekst: FYRIR ISLAND (Voor Ijsland). De achterkant van de kraag is wit en deze kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Errea. De andere borst bevat het logo van de voetbalbond KSI (Knattspyrnusamband Íslands). De achterkant van de kraag bevat bovendien de vlag van het land.  Het nieuwe Ijsland tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode en witte details, waardoor het nationale elftal van Ijsland tijdens het EK van 2016 in Frankrijk in een geheel blauw tenue te zien zal zijn. Check hieronder de foto's van het nieuwe Ijsland tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Sigthorsson, Finnbogason, Sigurdsson en Gudjonson zullen schitteren de komende twee jaar. Check ook het nieuwe Ijsland uitshirt 2016-2017.

Ijsland Euro 2016 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Ijsland Euro 2016 thuisshirt kan je vanaf nu kopen in de online shop van Subside Sports. of Ijsland store en. Het voetbalshirt heeft een prijs van ongeveer € 80- 85,- voor volwassenen en € 75,- voor kinderen. Uiteraard kan je daar ook het voetbalshirt laten voorzien van de officiële bedrukking van één van de sterspelers of een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare en goedkopere Ijsland t-shirts en jacks hieronder of hiernaast. Directe levering!

Deel hieronder je mening!

Ijsland -thuis -shirt -2016-2017

Ijsland -euro -2016-voetbalshirt

Ijsland -voetbalshirts -2016-2017