Het sportieve Nike tech fleece joggingspak 2018-2019

De herfst is weer begonnen en met de winter op komst is het zaak je goed te kleden tegen de kou! Vooral na een enerverende voetbaltraining of wedstrijd is het zaak dat je je spieren en jezelf natuurlijk warm houdt. Het nieuwe Nike tech fleece pak is het ideale joggingspak om na een training of wedstrijd te dragen. Het is niet alleen om deze functionele redenen een perfect pak, het is ook nog een ideaal pak om in te chillen en te relaxen. Ieder jaar voert Nike nog meer verbeteringen door in deze populaire joggingspakken. Ook dit seizoen is dat geen uitzondering. De populariteit is inmiddels ook bij de topclubs bekend. Iedere topclub, waarvan Nike kledingsponsor is, heeft sinds vorig seizoen een tech fleece pak! Daarover straks meer in dit blog. We bespreken hieronder eerst all kenmerken van de nieuwe generatie joggingspakken van Nike.

Ben je al bekend met deze pakken en ben je direct fan? Bestel het exclusief voor kinderen en volwassenen in deze SHOP!

Nike tech fleece hoody en vest - ideaal om in te relaxen

Het tech fleece joggingspak van Nike bestaat ook dit jaar weer uit een zip hoody, in de volksmond het joggingsvest , en een strakke joggingsbroek. De tech fleece pakken zijn in verschillende fashionable kleuren beschikaar! De tech fleece pakken zijn onder andere populair doordat deze heerlijk aanvoelen. Nike heeft lang onderzocht naar het perfecte materiaal, waarin je optimaal kunt relaxen. Dit heeft geresulteerd in een speciaal fleece materiaal. Dit fleece materiaal bestaat voor 66% uit katoen en 34% uit polyester. Dit materiaal zorgt er niet alleen voor dat het tech fleece heerlijk is om in te chillen, maar ook strak om het lichaam valt. Bovendien is het ook nog eens een super licht materiaal.

Ook de raglanmouwen van het pak zorgen voor de nog verbeterde fit. Nike gebruikt al jarenlang deze mouwen voor haar trainingspakken. Sinds dit jaar is het ook doorgevoerd in de tech fleece trainingspakken. Deze mouwen hebben als kenmerk dat ze perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam en strak om de armen vallen. Bewegingsvrijheid blijft het uitgangspunt! Een ander kenmerk van het Nike tech fleece pak is natuurlijk de capuchon. Ook in de capuchon heeft Nike een update doorgevoerd. Het betreft namelijk en scuba capuchon. Deze bevat dit seizoen ook nog eens inzetstukken, waardoor je je er nog beter in kunt verstoppen, als je tijd voor jezelf nodig hebt en even tijd wilt nemen om te chillen. Verder bevat het vest twee diepe zakken aan de zijkanten. Het Nike Sportswear logo, de swoosh met het beeldmerk van het Amerikaanse sportmerk, prijkt ook op de linkerborst.

Nike tech fleece joggingsbroek - perfect te combineren

De functionaliteiten van de Nike tech fleece joggingsbroek sluiten naadloos aan bij de kenmerken van het tech fleece vest. Om het overzichtelijker te maken, hebben we deze hieronder op een rijtje gezet:
• Bij de tech fleece pakken gaat alles om de perfecte fit. Dit is ook doorgevoerd in de tech fleece broek van Nike. Deze heeft een toelopende pasvorm en dit komt vooral terug rondom de kuiten en enkels;
• De onderkant van de tech fleece joggingsbroek bevat cuffs, zodat de broek naadloos aansluit op de enkels;
• De broek is gemaakt van hetzelfde, lichte en zachte materiaal als de zip hoody van de tech fleece, waardoor het perfect is om in te chillen;
• De bovenkant van de broek bevat een elastische band met trekkoord, waardoor je zelf naar wens de pasvorm van de broek aan kunt passen.

Wij zijn dus erg enthousiast over het nieuwe joggingspak van Nike. Het is overigens ook nog een perfect pak om te dragen in de gym of om chill in te sporten. Alle grote ‘’Nike’’ voetbalclubs hebben inmiddels al een tech fleece pak voor 2018-2019 gelanceerd en daar hebben wij een blog over geschreven. Check onder andere de volgende tech fleece pakken:
Barcelona Nike tech fleece pak 2018-2019
Inter Milan tech fleece pak 2018-2019
AS Roma tech fleece pak 2018-2019
Atletico Madrid tech fleece pak 2018-2019
Paris Saint Germain Jordan Brand tech fleece pak 2018-2019

Nike tech fleece trainingspak bestellen

Deze nieuwe pakken kan je per direct bestellen voor volwassenen en kinderen. Dit joggingspak kan in de maten S, M, L, XL en XXL besteld worden voor volwassenen en voor kinderen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.. De hoody heeft een prijs van € 90,- en de broek heeft ook een prijs van € 90,-, waardoor je voor het gehele pak ongeveer € 180,- neertelt. Voor kinderen zijn beide items € 70,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Nike joggingspak exclusief in deze SHOP!

of deze SHOP!