Nike trainingstenue 2021-2022

Het Nike trainingsshirt 2021-2022 heeft een nieuw design. De trainingsshirts van het Amerikaanse sportmerk hebben een kleine metamorfose ondergaan. Waarom is dit belangrijk? Omdat dit template gebruikt wordt voor de trainingsshirt van de clubs waarvan Nike komend seizoen kledingsponsor is, zoals FC Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea, Tottenham Hotspur en Inter Milan. Het eerste trainingsshirt dat geïnspireerd is door dit template betreft het nieuwste FC Barcelona trainingsshirt 2021. Dit template wordt een jaar lang gebruikt voor alle Nike trainingstenues.

Duizelingwekkende Nike trainingsshirts 2021-2022

Het Nike Strike Dri Fit trainingsshirt heeft bijna hetzelfde template als die van 2020-2021 maar bevat wat subtiele veranderingen. Het trainingsshirt is beschikbaar in het lichtgroen, wit, grijs en zwart. Wij bespreken het design aan de hand van het opvallende lichtgroene trainingsshirt. De body van alle Nike trainingsshirts 2021-2022 heeft één kleur en de mouwen zijn opnieuw uitgerust met een print. Dit betreft opnieuw een geometrische print van ovale vormen, die aan elkaar verbonden zijn middels dunne lijntjes. De mouwen zijn ook weer voorzien van een diagonale lijn. Op het groene trainingsshirt is deze band zwart en op het witte en grijze trainingsshirt ook. De swoosh van Nike prijkt komend jaar opnieuw niet op de rechterborst, maar is verplaatst naar beide mouwen. Het logo staat namelijk boven die diagonale band. Op het groene trainingsshirt is de swoosh rood en op alle andere nieuwe Nike trainingsshirts heeft het Nike logo een andere kleur. Deze kleur komt ook terug in een kleine streep op het midden van de borst. Dit is ook onderdeel van het nieuwe Nike Strike template. De trainingsshirts zijn verder uitgerust met een ronde hals. Uiteraard zijn de trainingsshirts comfortabel om in te trainen en dit heeft alles te maken met het materiaal. De trainingsshirts bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit polyester en zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van zweet en vocht en de perfecte ventilatie. De shirts hebben bovendien een perfecte pasvorm. Het lichte en elastische materiaal valt namelijk gestroomlijnd om het lichaam en biedt je ook nog eens de ideale bewegingsvrijheid.

Nike trainingsbroekje 2021-2022

Bij een trainingsshirt hoort een trainingsbroekje. Het Nike Dri-Fit Strike trainingsbroekje 2021-2022 heeft dezelfde looks als het trainingsshirt. De ''snelle'' print van het trainingsshirt is ook verwerkt op het trainingsbroekje en niet zo'n beetje ook. Waar het trainingsshirt alleen op de mouwen een print bevat, bevat het broekje een all-over print van dezelfde vormen als op de mouwen. Wanneer je tegenstander deze duizelingwekkende print ziet, ben je hem waarschijnlijk al voorbij ;). Ook heeft Nike de diagonale band aangebracht op de trainingsbroekjes en staat de swoosh diagonaal boven deze band, wat hoger dan normaliter het geval is dus. De trainingsbroekjes van Nike bevatten aan de bovenzijde een elastische band, welke naadloos aansluit op de taille en waarmee je dus ook de pasvorm aan kunt passen. Het Nike trainingsbroekje is evenals het trainingstenue voorzien de Nike Dri Fit technologie. Het broekje is zowel in het zwart als grijs beschikbaar. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de gave nieuwe trainingslijn, welke we in 2021-2022 veelvuldig terug zullen zien komen bij de clubs, maar dan in andere kleurencombinaties en met het clublogo. Of check ook het template van het nieuwe Nike trainingspak 2021-2022. Wij hebben nu al zin in volgend seizoen!

Nike trainingstenue bestellen

Het Nike Strike Dri Fit trainingsshirt en trainingsbroekje kun je vanaf nu bestellen. Het trainingsshirt is zowel beschikbaar in heren- als in damesmaten (XS, S, M, L, XL en XXL). De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 29,95 en voor kinderen € 24,95. De Nike Strike Dri Fit trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 29,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Nike trainingskleding direct in deze SHOP! 

Nike trainingsshirt 2021-2022

 

Nike trainingstenue

Trainingsshirt Nike