Barcelona trainingsshirts 2021

FC Barcelona en Nike hebben een tweetal nieuwe FC Barcelona trainingsshirts 2021 gelanceerd. Deze nieuwe trainingsshirts worden door het team van Ronald Koeman gedragen tijdens de trainingen en warming-up in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Dit betreffen direct ook de laatste trainingstenues van dit seizoen. Medio juni wordt de nieuwe collectie voor 2021-2022 bekend gemaakt door beide partijen. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen en de pré match top tijdens de warming-up voorafgaande aan de wedstrijden. De collectie bevat ook een nieuwe Barcelona trainingspak 2021.

Blauw Barcelona trainingsshirt 2021

Het Barcelona trainingsshirt 2021 heeft het standaard Strike template, dat door Nike gebruikt wordt voor alle trainingsshirts dit seizoen. De body van het Barcelona trainingsshirt 2021 is geheel blauw (door Nike ''Deep Royal Blue'' genoemd) en de mouwen van het shirt zijn lichtblauw (Oracle Aqua). De mouwen zijn het komende half jaar uitgerust met een all-over print van ruiten en bevatten bovendien een diagonale band. Deze diagonale band is roze of fel rood (Light Fusion Red). Dit is ook de kleur van de brede crew neck van het trainingsshirt. De swoosh van Nike prijkt in het rood op de rechterborst en ook het Barcelona logo op de andere borst heeft een monochrome kleurencombinatie. Deze is een combinatie van rood en blauw. Sponsor BEKO prijkt in het wit op het midden van het trainingstenue. Het elektronicabedrijf staat bovendien op de achterkant van de Barcelona voetbalshirts dit jaar. Rakuten is de hoofdsponsor van de Catalanen. Het nieuwe Barcelona trainingstenue wordt compleet gemaakt door een blauw trainingsbroekje en ook dit broekje bevat rode logo's en een diagonale roze band op de pijpen.

Barcelona warming-up shirt 2021

De warming-up shirts van Nike hebben een wat opvallender design en zijn om die reden ook duurder. Dit geldt ook voor het Barcelona warming-up shirt 2021. Het Barcelona pré match top heeft namelijk een mozaïek achtig design. Het tenue wordt namelijk gekenmerkt door de all-over print van verticale golven, waarin ruiten zijn verwerkt. Deze ruiten hebben dezelfde kleuren als het trainingsshirt en zijn blauw, lichtblauw, rood en geel. Dit design is geïnspireerd door de mozaïekversieringen in het Park Güell, ontworpen door de Catalaanse architect Antoni Gaudí. Het Barcelona logo en de Nike swoosh hebben ook monochrome kleuren. De swoosh is namelijk geel en het Barcelona logo is een combinatie van geel en navy blauw. Op het midden van het warming-up shirt staat sponsor Rakuten en alleen de linkermouw van dit trainingsshirt is voorzien van een diagonale band. Bovendien heeft het shirt een dunnere, ronde hals in het navy blauw. Dit warming-up shirt kan zowel gecombineerd worden met de wedstrijdbroekjes als met het nieuwe trainingsbroekje. Zoals alle trainingskleding van Nike zijn ook deze trainingstenues weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze nieuwe lijn, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Frenkie de Jong, Ansu Fati, Griezmann, Coutinho, Dembele en andere spelers.

FC Barcelona trainingsshirts 2021 bestellen

De nieuwe Barcelona trainingstenues 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het trainingsshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 44,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176)  € 39,95. Het warming-up shirt is € 54,95 voor kinderen en € 59,95 voor volwassenen. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95. Check ook andere nieuwe Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels. 

Bestel je FC Barcelona trainingsshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

Barcelona trainingsshirt 2021

Barcelona warming-up shirt 2021