Barcelona trainingspak 2021

De spelers van Barcelona dragen vanaf nu het nieuwe Nike Barcelona trainingspak 2021, welke vandaag is gelanceerd door de club en het Amerikaanse sportmerk. Dit nieuwe trainingspak wordt door de selectie van Ronald Koeman gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021, dus van januari tot mei 2021. Dit betreft direct ook het laatste trainingspak van de Catalanen van dit seizoen. Medio juni wordt pas de nieuwe collectie voor het seizoen 2021-2022 door Nike en Barcelona gepresenteerd. Dit pak wordt gedragen naast het zwarte Barcelona Champions League trainingspak 2021. 

Blauwe Barcelona training sweater en trainingsbroek 2021

Het FC Barcelona trainingspak 2021 bestaat ook dit jaar weer uit een training sweater en een trainingsbroek. Beide onderdelen bevatten de kenmerken van het Nike Strike template. Dit is het standaard template dat Nike dit jaar gebruikt voor alle trainingspakken van profclubs en landen. De Barcelona training sweater 2021 heeft dezelfde kleurencombinatie als het nieuwe Barcelona trainingsshirt 2021. De body van de trainingstrui is blauw (Deep Royal Blue) en de mouwen zijn lichtblauw (Oracle Aqua). De mouwen zijn bovendien uitgerust met een all-over print van geometrische vormen, welke wat weg hebben van verticale druppels. Een ander kenmerk van het Strike template is het feit dat de mouwen zijn voorzien van een diagonale band. Deze band is roze (Light Fusion Red). Dit is ook de kleur van het ritsgedeelte, welke van de semi hoge hals naar de borst de trainingstrui loopt. Ook de logo's van de club en Nike op de linker- en rechterborst hebben deze felle tint rood. Sponsor BEKO prijkt verder nog op het midden en de achterkant van de training top. Qua functionele details is er niks veranderd. De mouwen bevatten aan de onderkant weer duimgaten voor de perfecte pasvorm. Verder is de achterkant van de training top weer iets langer en dit biedt de spelers een optimale bescherming.

Het FC Barcelona trainingspak 2021 wordt dit gecompleteerd door een donkerblauwe trainingsbroek met roze/fel rode details. Deze kleuren komen terug in de logo's van de club en Nike op de pijpen en de diagonale band daaronder. Rondom de zakken aan de bovenzijde van de FC Barcelona trainingsbroek bevindt zich ook weer een all-over print. Dit betreft dezelfde print van ovale vormen als op de training sweater. De zakken bevatten verder ook ritsen en in deze zakken kun je makkelijk spullen opbergen. Verder heeft de trainingsbroek ook dezelfde technische details als de andere pakken van dit seizoen. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van een strakke tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. De onderkant van de pijpen zijn voorzien van enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder heeft de broek weer een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt. Alle Nike trainingspakken zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. De pakken die de spelers dragen zijn uitgerust met de VaporKnit technologie. Het materiaal van deze pakken is nog elastischer en deze pakken zijn bovendien wat lichter.

Barcelona trainingsbroek 2021 bestellen

Het Barcelona trainingspak 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels en is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. De sweater en trainingsbroek kun je ook los van elkaar bestellen. De training sweater en trainingsbroek is in kindermaten (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 54,95 en voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn beide onderdelen los € 64,95. Check ook nog meer andere FC Barcelona trainingskleding in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het FC Barcelona trainingspak 2021 direct in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze SHOP!

Barcelona trainingspak 2021

FC Barcelona trainingspak 2021