Barcelona trainingspak Champions League 2020-2021

Goed nieuws voor de liefhebbers van het roze Barcelona voetbalshirt! Ook het Barcelona Champions Legue trainingspak 2020-2021 is geheel in stijl van de kleuren van dit nieuwe voetbalshirt. Vandaag is dit pak officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. Het Champions League trainingspak wordt door het keurkorps van Ronald Koeman exclusief gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal. Eerder deze zomer presenteerden beide partijen al een ander Barcelona trainingspak 2020-2021. Ook het nieuwe pak bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Zwart/roze Barcelona training sweater en trainingsbroek 2020-2021

De FC Barcelona Champions League training sweater 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart met turquoise en roze accenten, afkomstig van het 3e shirt van de club. De kleuren staan ook symbool voor de natuurverschijnselen in de stad. De roze details zijn namelijk geïnspireerd door de kleur van zonsopkomst in de Catalaanse stad en de turquoise accenten zijn geïnspireerd door de kleur van de Middelandse Zee. De training top heeft alle details van het Strike template, dat Nike dit jaar gebruikt voor alle trainingskleding. Dit betekent dat ook de nieuwe Barcelona training sweater een diagonale band bevat op de mouwen. Deze band is roze en verder zijn alle logo's op de trainingstrui turquoise. De swoosh van Nike staat dit jaar niet meer op de rechterborst van de training top, maar op beide mouwen, net boven de diagonale band. Ook de badge van de Spaanse topclub op de linkerborst is een combinatie van turquoise en zwart. Op het midden van de sweater staat het logo van sponsor BEKO. De elektronicafabrikant is sinds 2014 aan de club verbonden en het contract met het van oorsprong Turkse bedrijf loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2021. De Barcelona Champions League sweater bevat verder de gebruikelijke technische kenmerken. De training top is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de sweater naadloos aansluit op het lichaam. De sweater en trainingsbroek zijn bovendien gemaakt van een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit resulteert in een elastisch materiaal.

De Champions League trainingsbroek van FC Barcelona heeft dit jaar dezelfde kleurencombinatie als de sweater. De trainingsbroek is zwart en bevat aan de bovenkant ook een diagonale band in het roze op beide pijpen. De logo's van de club en Nike op de trainingsbroek zijn ook turquoise. De bovenkant van de trainingsbroek is voorzien van de Nike FlyVent tailelband, waarmee je zelf de fit van de broek aan kunt passen. Aan de zijkanten van de bovenzijde bevinden zich twee zakken met een rits, waarin je zelf spullen op kunt bergen. Verder heeft de broek een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de broek is voorzien van enkelritsen, waardoor je nog makkelijker de broek aan en uit kunt doen. Zoals alle trainingskleding is het nieuwe trainingspak weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet/vocht. Het pak dat de spelers dragen, bevat de VaporKnit technologie. Deze technologie is nog wat geavanceerder dan de Dri Fit technologie, maar heeft hetzelfde effect. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het kleurige trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Frenkie de Jong, Messi, Griezmann, Pjanic, Coutinho, Fati, Pique, ter Stegen, Alba, Umtiti en andere spelers.

Barcelona trainingspak Champions League kopen

Het Barcelona Champions League trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor volwassenen zijn de trainingstrui en trainingsbroek € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 64,95. Het VaporKnit trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen. De VaporKnit sweater is € 119,95 en de trainingsbroek € 99,95. Check ook nog meer andere Barca trainingskleding in de onderstaande winkels!

Bestel je Barcelona Champions League trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze SHOP!

Barcelona Champions League trainingspak 2020-2021

Barcelona Champions League pak 2020-2021