Roze Barcelona voetbalshirt

FC Barcelona draagt dit seizoen ook een roze voetbalshirt! Het roze voetbalshirt is onderdeel van de Barcelona voetbalshirts 2020-2021. Dit jaar dragen de spelers van het keurkorps van Ronald Koeman drie verschillende tenues. Het thuisshirt bevat de iconische Blaugrana banen, het uitshirt is zwart met gouden accenten en het 3e shirt of alternatieve uitshirt van de club is dus roze. In het roze Barcelona voetbalshirt speelt de club vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal wedstrijden in de Spaanse competitie en beker.

Roze Barcelona uit shirt en tenue 2020-2021

Zoals ieder voetbalshirt tegenwoordig heeft ook het roze Barcelona voetbalshirt een speciaal thema. Het roze van het tenue is namelijk geïnspireerd door de kleur van de lucht bij zonsopgang in de Spaanse badplaats. Roze is overigens een populaire kleur dit seizoen. Ook de Real Madrid voetbalshirts bevatten dit seizoen roze details. De turquoise accenten op het Barcelona 3e tenue zijn ook niet geheel ontoevallig gekozen door Nike. Deze kleur verwijst naar het water van de Middellandse zee. Deze kleur is verwerkt in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het roze tenue van de Catalanen. Dit nieuwe Barcelona tenue wordt door Nike ook als het tenue van de toekomst gezien. De roze/turquoise kleurencombinatie is namelijk een eerbetoon aan de vooruitstrevende technologieën die het in het tenue verwerkt heeft. De spelers dragen de Vapor Match versie van het tenue en deze tenues zijn uitgerust met de VaporKnit technologie. Het merk heeft namelijk op strategische plekken mesh zones verwerkt, voor het perfecte ademende vermogen. De Vapor Match tenues zijn daarnaast super licht en vallen strakker om het lichaam. Door de VaporKnit technologie plakt het tenue daarnaast minder aan het lichaam en droogt het sneller. De stadium/replica versie bevat de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Alle logo's op het roze Barcelona voetbalshirt zijn dit jaar zwart of een combinatie van zwart en turquoise. De Barcelona badge op dit tenue heeft namelijk deze laatste kleurencombinatie. De swoosh van Nike op de rechterborst is zwart en hetzelfde geldt voor de logo's van Rakuten, Beko en Unicef op de nieuwe tenues. Een laatste detail bevindt zich nog in een band op de achterzijde van het tenue. Aan de bovenzijde prijkt een taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze taping bevat dunne rode en gele strepen. Dit tenue kan gecombineerd worden met twee verschillende voetbalbroekjes. Het roze Barcelona tenue wordt namelijk gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met roze swoosh en turquoise logo of een turquoise broekje met een roze Barca logo en een zwarte swoosh. De kousen van het derde tenue van Barca zijn turquoise met aan de bovenkant een roze vlak en op het midden in het zwart het logo van Nike met de bijnaam van de club: Barca.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de roze Barcelona voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door Messi, De Jong, Coutinho, Dembele, Griezmann en andere sterspelers.

Roze Barcelona voetbalshirt bestellen

Het roze Barcelona 3e voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Er is ook een speciale versie voor vrouwen beschikbaar. Dit betreft het Barcelona Femini voetbalshirt en deze is € 89,95. De Vapor Match versie van het roze tenue is € 139,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande winkels kun je het roze Barcelona tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Barcelona bedrukking gebruikt. 

Bestel het roze Barcelona voetbalshirt direct in de Barcelona fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze winkel

of de officiële NIKE SHOP! 

Roze Barcelona voetbalshirt 2020-2021

Roze Barcelona voetbalshirt 2020-2021