8 oktober 2019

Kleuren Barcelona uitshirt 2020-2021 uitgelekt

Via verschillende buitenlandse blogs zijn vandaag de kleuren van het nieuwe Barcelona uitshirt voor 2020-2021 uitgelekt. Als de geruchten waar zijn, dan speelt de Spaanse kampioen in een tenue met deze kleuren de La Liga, Copa Del Rey en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Of de details inderdaad kloppen, is bovendien maar de vraag. Het uittenue van Barca wordt namelijk pas medio juli 2020 officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse sportmerk is ook volgend seizoen verantwoordelijk voor de aankleding van Barcelona. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2026.

Barcelona uit shirt en tenue 2019-2020 wordt zwart/goud

Waarschijnlijk krijgt het nieuwe Barcelona uitshirt voor 2020-2021 een elegante look. Het voetbalshirt wordt namelijk een combinatie van zwart en goud. Deze kleurencombinatie is niet geheel onbekend voor de Catalanen. Ook in het seizoen 2011-2012 en 2013-2014 had de club van trainer Valverde zwarte uitshirts. Deze werden echter niet vaak gedragen, maar waren wel populair onder de supporters van de Spaanse club. Hoe de gouden accenten terug komen in het nieuwe Barcelona tenue, is nog de vraag. Concept designer CFK Designs gaf alvast een voorproefje op het mogelijke design van het nieuwe tenue. Hij koos ervoor om alle logo's op het voetbalshirt goud te maken. Op zijn ontwerp zijn de logo's van Nike, de club en hoofdsponsor RAKUTEN namelijk goud. Volgend seizoen is Rakuten in ieder geval nog steeds hoofdsponsor van Barca. Het Japanse E-commercebedrijf is sinds 2017 de shirtsponsor van Barca en blijft dit in ieder geval tot de zomer van 2021. Verder bevat het concept Barcelona uitshirt voor 2020-2021 van CFK Designs een design van dunne, verticale strepen in twee tinten zwart. Qua template heeft het ontwerp alle kenmerken van het oude Vapor template van Nike. De hals van het tenue is een combinatie tussen een diagonale hals en rechte hals. De mouwen zijn bovendien uitgerust met de bekende, flitsende, zigzagstrepen. CFK Designs heeft ook nog een detail van de Catalaanse vlag (La Senyera) aangebracht in het shirt. De taping aan de binnenkant van de hals bevat namelijk de strepen uit de Catalaanse vlag. Het tenue wordt waarschijnlijk ook compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met gouden details.

Dat het Barcelona uitshirt voor 2020-2021 zwart/goud wordt, lijkt gezien de geruchten zeker te zijn. Hoe het tenue er verder uit komt te zien, is nog even de vraag. Het concept design van CFK Designs ziet er in ieder geval goed uit. Check daar nog een afbeelding van hieronder en check bovendien het Barcelona uitshirt voor 2019-2020.

Barcelona uitshirt bestellen

Het Barcelona uitshirt voor 2020-2021 kun je natuurlijk pas vanaf de officiële lancering bestellen en dat is pas in juni/juli 2020. De tenues hebben dezelfde prijzen als vorig seizoen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 84,95 en voor kinderen is deze € 69,95. De Vapor Match tenues zijn € 139,95. In de onderstaande shop kun je altijd de nieuwste Barcelona tenues kopen en laten bedrukken met de officiële bedrukking! Directe levering!

Bestel je Barcelona voetbalshirt altijd in deze winkel!