Barcelona uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Barcelona uitshirt 2020-2021 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Catalanen. In dit nieuwe tenue speelt Barcelona de La Liga, Copa Del Rey en Champions League uitwedstrijden in 2020-2021. Dit keer zijn alle versies van het uitshirt ook direct beschikbaar. Bij het het nieuwe Barcelona thuisshirt had Nike problemen met de kwaliteit van de stadium/replica versie. Dit is bij het uitshirt niet het geval. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor  van ''Blaugrana.'  Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1998 kledingsponsor van Barca en beide partijen hebben nog een contract tot 2028. Inmiddels hebben de club en Nike overigens ook een roze Barcelona uitshirt gepresenteerd. 

Zwart Barcelona uit shirt en tenue 2020-2021 

Het Barcelona uitshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door de atmosfeer in Barcelona bij avond/nacht. Als de zon ondergaat, komen de straten in de Catalaanse stad tot leven en geeft de nachtelijke energie de straten weer leven. Het mag dan ook niet verwonderlijk zijn dat de nieuwe Barcelona uitshirts 2020-2021 dit jaar geheel zwart zijn. Hier heeft Nike wat gouden accenten aan toegevoegd en dit heeft geresulteerd in een elegant Barcelona voetbalshirt. Een zwart voetbalshirt is de club overigens niet onbekend. Ook in het seizoen 2011-2012 en 2013-2014 had de club van trainer Valverde zwarte uitshirts. Deze werden echter niet vaak gedragen, maar waren wel populair onder de supporters van de Spaanse club.

De v-hals van het nieuwe Barcelona uitshirt is goud en hetzelfde geldt voor het v-design aan de achterkant van de hals. Bovendien bevat het uitshirt een gouden band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de club.  Ook dit seizoen is Rakuten hoofdsponsor van Barca. Het Japanse E-commercebedrijf is sinds 2017 de shirtsponsor van Barca en blijft dit in ieder geval tot de zomer van 2021. De linkermouw bevat het logo van BEKO in het goud en op de andere mouw prijkt de La Liga badge. Verder bevindt zich nog een detail in de nek van het voetbalshirt. Hier is een taping aangebracht met blokken in de kleuren van de Catalaanse vlag (La Senyera). Deze blokken zijn zwart en goud. Het nieuwe Barcelona uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop ook gouden logo's. De kousen zijn ook zwart met op het midden een gouden swoosh en de bijnaam van de club: BARCA!

FC Barcelona speler Gerard Pique is in ieder geval enthousiast over het voetbalshirt: ''Zwart en goud is een perfecte kleurencombinatie, waar wij lekker op gaan. Het is al een paar jaar geleden dat we een zwart voetbalshirt hadden en we zijn dan ook blij dat het zwarte voetbalshirt weer terug is.'' Scott Munson, VP Nike Football Apparel, haakt hierop in: ''Het is lastig de energie van Camp Nou te evenaren. Het is de passie voor een voetbalclub. De kleuren die we gebruikt hebben voor het nieuwe Barcelona uitshirt zorgen voor een strakke look, die ervoor zorgt dat het een aantrekkelijk tenue is en populair is in de straten, waardoor het voetbalshirt ook geïnspireerd is.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, waarin vanaf nu spelers als Frenkie de Jong, Messi, Dembélé, Suarez, Griezmann, Fati, Vidal, Melo, Piqué, Coutinho en andere sterren schitteren. 

Barcelona uitshirt bestellen

Het Barcelona uitshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De tenues hebben dezelfde prijzen als vorig seizoen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 84,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is deze € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De Vapor Match tenues zijn € 139,95. De voetbalbroekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In de onderstaande shop kun je altijd de nieuwste Barcelona tenues kopen en laten bedrukken met de officiële bedrukking! Directe levering!

Bestel je Barcelona uitshirt 2020-2021 direct in de Barcelona fanshop (inclusief officiële bedrukking) 

of de officiële NIKE SHOP! 

of in deze SHOP! 

Barcelona uittenue 2020-2021

Barcelona uitshirt 2020-2021