Barcelona trainingspak 2020-2021

Barcelona draagt komend seizoen een ''Catalaans'' trainingspak! Het nieuwe Barcelona trainingspak 2020-2021 is onderdeel van de nieuwe trainingslijn voor 2020-2021.  Barcelona voetbalshirts en trainingskleding voor 2020-2021. Het nieuwe trainingspak wordt door de spelers van de Spaanse topclub gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende komend seizoen. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak uit een trainingstrui en trainingsbroek, maar is het pak ook beschikbaar met een trainingsjack. In de voorbereiding op de Champions League wedstrijden draagt de club ook een zwart/roze Barcelona trainingspak. 

Barcelona trainingstrui en trainingsbroek 2020-21 in stijl clubkleuren en Catalaanse vlag

We gaven het al aan, de nieuwe trainingslijn van FC Barcelona is geheel in stijl van de kleuren van de Catalaanse vlag (La Senyera). Dit komt ook tot uiting in de trainingstrui van de Spanjaarden. Deze is overwegend bordeaux rood en bevat verder all kenmerken van het nieuwe template dat Nike gebruikt voor de trainingspakken dit seizoen. Kenmerkend aan dit template is onder andere de diagonale band net boven de ellebogen. Deze band heeft de kleuren van de Catalaanse vlag en bevat een design van dunne rode en gele strepen. Een ander kenmerk van dit template is de all-over print op de mouwen. De mouwen zijn uitgerust met een print van golven, die door elkaar heen lopen. Daarnaast heeft het Amerikaanse sportmerk haar eigen logo een ander plekje gegeven. De swoosh staat niet meer op de rechterborst, maar staat boven de diagonale band op de mouwen. Op het Barcelona trainingspak is deze geel. Het embleem van Barca prijkt wel nog steeds op de linkerborst en op het midden van de borst staat sponsor BEKO. De fabrikant van huishoudapparatuur is al sinds 2014 aan de club verbonden als subsponsor en heeft met de club een langdurige verbintenis. Verder bevat de nieuwe FC Barcelona Nike trainingstrui de gebruikelijke kenmerken. De training top bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, zodat de sweater naadloos aansluit op het lichaam. Evenals vorig seizoen is de achterkant van de sweater iets langer.

Het Barcelona trainingspak wordt compleet gemaakt door een blauwe trainingsbroek. Hiermee is het trainingspak ook nog geheel in stijl van de kleuren van het Barcelona thuisshirt voor 2020-2021. Ook de trainingsbroek bevat weer kenmerken van het nieuwe template van Nike. De FC Barcelona trainingsbroek bevat namelijk net onder de knieën ene diagonale band in de kleuren van de Catalaanse vlag. Verder heeft de broek dezelfde features als de broeken van eerdere seizoenen. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Net onder de zakken bevindt zich bovendien een klein vlak met daarin dezelfde print van golven als die op de mouwen van de Barcelona training sweater. De bovenkant is voorzien van een tailleband en de onderkant van de pijpen zijn uitgerust met enkelritsen, zodat je de Barcelona trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Verder heeft de trainingsbroek een toelopende fit, wat inhoudt dat de broek met name strak om de enkels en kuiten valt. Uiteraard is de trainingskleding weer uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor vochtafvoer en ventilatie, waardoor het een ideaal trainingspak is om casual te dragen en om in te trainen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Barcelona trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Messi, Frenkie de Jong, Suarez, Griezmann, Fati, Dembele en nog meer sterspelers. 

Barcelona trainingspak 2020-2021 bestellen

Het FC Barcelona trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van het trainingspak zijn hetzelfde als dit seizoen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95 (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) zijn beide items € 54,95. Het pak is ook weer beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen heeft dit pak een prijs van € 119,95 en voor kinderen is het € 99,95. Check in deze webwinkels ook nog meer andere trainingskleding van de Catalaans club! Directe levering!

Bestel je Barcelona trainingspak direct in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze SHOP!

Barcelona trainingstrui 2020-2021

Barcelona trainingspak 2020-2021