25 november 2021

Black Friday bij Nike | Kortingen tot 70% op voetbalproducten

Ook bij Nike doet mee aan Black Friday en Cyber Monday! Gedurende maar liefst vijf dagen scoor je op meer dan 1000 voetbalproducten een korting van 25% als je Nike member bent. Wanneer ben je een Nike member? Dat is niet zo lastig. Wanneer je een account aanmaakt op de website van Nike.com, ben je direct member en heb je dus vijf dagen lang recht op een korting van 25% op 1000 geselecteerde producten met de kortingscode GAME21. Nu gaan we in dit artikel natuurlijk niet alle 1200 voetbalproducten bespreken, waarop deze korting van toepassing is. Natuurlijk geven we wel wat aandacht aan de pareltjes.

25% extra korting op al afgeprijsde Nederlands Elftal voetbalshirts

Het Nederlands Elftal plaatste zich afgelopen week voor het WK in Qatar en dat is bij Nike ook een feestje waard. Het thuisshirt bestel je namelijk nu met een korting van maar liefst 60%! Het mooie is dat Oranje dit tenue ook nog de komende maanden zal dragen. Pas in september 2022 lanceren Nike en de KNVB het tenue waarin de selectie van Louis van Gaal ook de WK 2022 speelt in Qatar. Het Nederlands Elftal tenue met de all-over print van de leeuwenkop, welke verwerkt is in ruiten werd tijdens het afgelopen EK gedragen, alsook tijdens de WK kwalificatiewedstrijden en de nog komende UEFA Nations League wedstrijden. De Nederlands Elftal tenues staan bij Nike momenteel al in de SALE en tijdens de vijf kortingsdagen zijn de tenues nog goedkoper! Voor kinderen is het voetbalshirt momenteel afgeprijsd naar € 41,97 en met de code GAME21 bestel je dit voetbalshirt voor slechts € 31,50. Voor heren en dames is het voetbalshirt afgeprijsd naar € 53,97 en met de kortingscode van 25% zijn deze slechts € 40,48. De extra korting van 25% is overigens ook geldig op vele andere Nederlands Elftal producten zoals de trainingsjacks, trainingsshirts en alle andere officiële Nederlands Elftal Nike merchandising. Bestel direct via deze link! 

Nederlands Elftal thuisshirt 2020-2021

25% extra korting op de voetbalshirts van landen

De 25% extra korting heeft Nike overigens ook doorgevoerd op alle andere voetbalshirts van landen waarvan het kledingsponsor is. Zo bestel je ook de voetbalshirts van landen als Brazilië, Frankrijk, Engeland, Portugal, Kroatië, Polen, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Canada en Australië met een korting van 25%. Veel van deze voetbalshirts zijn al met 30% afgeprijsd en gedurende deze vijf dagen heb je dus nog een extra korting van 25%. In alle tenues spelen deze nationale elftallen nog tot en met de zomer van 2022, omdat Nike pas in september 2022 de voetbalshirts lanceert die tijdens het WK in Qatar gedragen worden. De goedkoopste voetbalshirts van landen bestel je al vanaf € 30,- voor kinderen via deze link! 

Frankrijk thuisshirt 2021-2022

25% korting op Liverpool thuisshirt 2021-2022

Liverpool draait momenteel weer lekker mee in de top van de Premier League en heeft zich ook een ticket verschaft voor de achtste finales van de Champions League. Om dit te vieren, geeft Nike 25% korting weg op het meest recente Liverpool thuisshirt 2021-2022. Dit is het tenue waarin het team van manager Jürgen Klopp in ieder geval nog tot en met mei de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Anfield Road speelt. Of het design van het tenue invloed heeft op de prestaties dit seizoen is de vraag. Feit is dat het nieuwe tenue een flitsend design heeft. Het tenue is geïnspireerd door een gedachte van oud Liverpool manager Bill Shankly. Hij vond in 1964 dat Liverpool in een rood tenue zou moeten spelen. Dit beschreef hij met de legendarische woorden: ''there was a glow, like a fire was burning.'' Rood is de kleur van gevaar en dat straalt het nieuwste tenue ook uit! Het voetbalshirt is rood met een design van fel rode bliksemschicht banen, perfect om de tegenstanders angst mee in te boezemen. Deze kleur komt ookw eer terug in de ronde hals en de band aan de onderzijde van de mouwen. Het Liverpool voetbalshirt is voor volwassenen normaliter € 89,95 en scoor je deze vijf dagen voor slechts € 67,50. Het voetbalshirt kun je uiteraard ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Check het direct in de officiële NIKE SHOP! 

Liverpool thuisshirt 2021-2022

25% korting op overige clubcollecties

Nike is dit seizoen niet alleen kledingsponsor van Liverpool, maar ook van clubs als Paris Saint Germain, FC Barcelona, Inter Milan, Tottenham Hotspur, Chelsea, Atlético Madrid, Galatarasaray, RB Leipzig, Hertha BSC, Eintracht Frankfurt, VFL Wolfsburg en nog meer verschillende clubs. Ook op de collectie van deze clubs geeft het Amerikaanse sportmerk een korting van 25% weg. Dit betreffen vaak wel de collecties van het seizoen 2020-2021, waarvan ook nog eens niet meer alle maten beschikbaar zijn. Uiteraard zitten hier ook weer een paar pareltjes tussen. Inmiddels is Nike geen kledingsponsor meer van AS Roma, maar de hele AS Roma collectie van vorig seizoen is nog wel beschikbaar. Onder andere de voetbalshirts, de trainingsshirts en het AS Roma trainingspak van vorig seizoen zijn (inclusief de kortingscode) met 60% afgeprijsd.

25% korting op Nike voetbalschoenen

Verschillende sterren spelen op voetbalschoenen van Nike. De bekendste voetballers die op voetbalschoenen van Nike spelen, zijn natuurlijk Cristiano Ronaldo en Mbappé, maar ook spelers als Ziyech, Frenkie de Jong, Virgil van Dijk, Stefan de Vrij, Malen en Steven Berghuis spelen op voetbalschoenen van Nike. Maar liefst 136 voetbalschoenen heeft Nike deze week afgeprijsd. Het merendeel van deze voetbalschoenen zijn het afgelopen half jaar gelanceerd door Nike en betreffen dus schoenen die door spelers de afgelopen maanden zijn gedragen. Ook met de code GAME21 scoor je 25% (EXTRA) korting.

Nogmaals, dit is maar een fractie van de producten die door Nike in de Black Friday week zijn afgeprijsd. In totaal betreft het 1200 voetbalproducten. Dit is nog niet eens het totale assortiment. De BLACK FRIDAY SALE van Nike bevat maar liefst 6319 producten. Ben je dus nog op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan weet je waar je die moet vinden! Vergeet vooral niet de code GAME21 als Nike member te gebruiken bij het afrekenen. Check de Black Friday actie direct in deze SHOP!