Nike trainingspak 2021-2022

Nike heeft het template voor het Nike trainingspak 2021-2022 afgelopen week gepresenteerd. Het template zagen we al terug in het nieuwe Barcelona trainingspak 2021 en nu is bekend dat dit template ook gebruikt wordt voor de Nike trainingspakken van clubs en landen in de periode 2021-2022. Het Nike trainingspak is bovendien onderdeel van de teamwear collectie van het sportmerk en is dan ook in verschillende opvallende kleuren uitgebracht, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Bovendien is het nieuwe Nike trainingspak beschikbaar in een pasvorm voor vrouwen.

Wil je direct in een Nike trainingspak shinen? Deze bestel je exclusief in deze SHOP! 

Nike training sweater 2021-2022

Het eerste Nike trainingspak dat we bespreken betreft het trainingspak dat bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. Daarbij nemen we het grijze trainingspak als voorbeeld, maar het pak is ook in het lichtgroen, zwart en roze beschikbaar. De training sweater van het nieuwe Nike Dri Fit Strike trainingspak bevat ook dit seizoen weer een semi hoge hals met een rits tot de borst. Echter onder de borst is een kleine horizontale streep toegevoegd. Op het grijze trainingspak is dit streepje roze. Dit is dezelfde kleur als de swoosh van Nike, welke op het Nike Dri trainingspak op de mouwen prijkt. Op de borst van de trainingstrui is dus geen logo te vinden, behalve als aan het pak natuurlijk een clubbadge wordt toegevoegd. Evenals de trainingspakken van vorig seizoen bevatten de mouwen van dit Nike trainingspak een all-over graphic print. Deze graphic print bestaat bevat geometrische vormen en geeft het pak een snelle look. Op de mouwen worden namelijk ovale vormen afgewisseld met dunne strepen. Ook de diagonale taping op de mouwen heeft Nike in stand gehouden. Op het grijze trainingspak is deze taping zwart. De mouwen zijn aan de onderzijde uitgerust met duimgaten, waardoor de pakken een fit hebben van een handschoen. Dit heeft als doel dat de Nike training sweater getailleerd om het lichaam valt. De achterzijde van de training top is iets langer. Dit biedt net wat extra bescherming. De Nike training sweaters bestaan ook dit jaar weer uit een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Het elastaan zorgt ervoor dat de trainingstrui elastisch is en dus naadloos aansluit op het lichaam. Verder is de binnenzijde van de training top voorzien van een lichte textuur, welke er gegarandeerd voor zorgt dat je warm blijft. In de training tops is natuurlijk ook weer de Dri Fit technologie verwerkt. Deze technologie garandeert de perfecte afvoer van vocht/zweet en zorgt bovendien voor ventilatie tijdens het sporten. De Nike training sweaters hebben in herenmaten (S, M, L, XL en XXL) een prijs van € 54,95 en ook voor dames is de Nike Dri Fit training sweater € 54,95.

Nike trainingsbroek 2021-2022

De nieuwe Nike Dri Fit training sweaters kun je combineren met een zwarte trainingsbroek. Er zijn drie verschillende versies van de trainingsbroek beschikbaar. Het enige verschil tussen deze trainingsbroeken is de kleur van de swoosh op de linkerpijp van de trainingsbroek. De broek is namelijk beschikbaar met een witte, een roze of een fel groene swoosh. De print op de mouwen van de training tops komen ook weer terug ter hoogte van de zakken van de nieuwe Nike trainingsbroeken. Deze zijn namelijk uitgerust met eenzelfde geometrische print van ovale vormen en lijnen. Op de linker bovenbeen prijkt niet alleen de swoosh van Nike, maar ook weer een diagonale band. Op twee van de trainingsbroeken is deze band zwart en op de andere Nike trainingsbroek i s deze wit. De Nike trainingsbroek hebben ook dit seizoen een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek met name strak om de kuiten en enkels valt. Deze tapered fit (het zogenaamde taps toelopende design) wordt bovendien bewerkstelligd door het materiaal waarvan de trainingsbroek is gemaakt. Dit betreft namelijk hetzelfde elastische materiaal als de training sweater. De bovenkant van de Nike trainingsbroek is uitgerust met een zogenaamde FlyVent tailleband. Deze elastische tailleband past zich perfect aan de benen en taille. Last but not least is de trainingsbroek uitgerust met enkelritsen. Dit maakt het nog makkelijker om de broek over je sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit te doen. Ook de trainingsbroek is voorzien van de Nike Dri Fit technologie. De trainingsbroeken zijn zowel voor heren als dames € 54,95. 

Nike Dri Fit trainingspak bestellen

De nieuwe Nike Dri Fit trainingspakken kun je vanaf nu exclusief bestellen in de officiële Nike SHOP. De training sweater en trainingsbroek hebben voor heren en dames en vrouwen een prijs van € 54,95. Het Nike Dri Fit trainingspak, bestaande uit een trainingsjack en trainingsbroek, is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 59,95. Alle pakken zijn in verschillende kleurencombinaties beschikbaar. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Nike trainingskleding direct in deze SHOP! 

Nike trainingspak 2021-2022

Nike trainingspak 2020-2021

Nike training sweater 2021-2022

Nike trainingspak