13 september 2018

Nike lanceert retro tech fleece joggingspak voor AS Roma voor 2018-2019

Als één van de eerste clubs uit het portfolio van Nike heeft het Amerikaanse sportmerk voor AS Roma een nieuw tech fleece trainingspak of joggingspak gelanceerd. Dit is het pak waarin de spelers ontspannen rondom de wedstrijden en trainingen gedurende 2018-2019. We zien bovendien steeds vaker dat het tech fleece pak door clubs als presentatiepak wordt gebruikt. Daar kijken we niet van op. Het materiaal waarvan de pakken is namelijk confortabel en perfect om te dragen voor of na een inspanning. In dit nieuwe joggingspak zien we de spelers van Roma bijvoorbeeld ook tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of wordt de pers te woord gestaan na afloop van de wedstrijden van de Italiaanse club! Wil je alles weten over dit nieuwe trainingspak? Check hieronder alle details!

AS Roma Nike tech fleece vest en joggingsbroek 2018-2019

Vorig seizoen was het thema rondom alle tech fleece pakken van Nike ‘’BLACK.’’ Dit seizoen is er gekozen voor een wat meer retro achtige benadering. Dit betekent dat het gehele joggingspak niet meer uit één kleur bestaat, maar uit twee. Aan één van de clubkleuren van Roma is een vintage look gegeven. De clubkleuren van Roma hebben al een retro look. Hier wordt er nog een schepje bovenop gedaan. De bordeaux rode kleur is namelijk iets valer, waardoor het tegen een roest tint aan zit. Deze kleur komt vooral terug in de body van het vest van het jack. Ieder jaar bevatten de tech fleece hoodies een driedelige capuchon, waarin je je perfect kunt verbergen als je je even terug wilt trekken. Deze capuchon is zwart, evenals de mouwen. Het jack bestaat verder uit een fleece materiaal. Dit fleece materiaal houdt je perfect op temperatuur. Het fleece materiaal bestaat deels uit polyester en deels uit katoen. Andere kenmerken van het vest zijn de twee zakken aan de zijkanten en de getaileerde fit. Het jack valt namelijk perfect om het lichaam. Uiteraard prijken de logo’s van de club en Nike op de borst.

Het nieuwe tech fleece trainingspak, dat vooral gedragen wordt rondom de Champions League wedstrijden van de club, wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek. Deze broek bevat een zilveren swoosh van Nike en deze kleur komt ook terug in het embleem van club uit de Italiaanse hoofdstad op de rechterpijp. De bovenkant van de broek heeft een tailleband, voor een nog betere fit. De broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest, waardoor ook de broek zacht om de benen aanvoelt. Verder bevat de tech fleece joggingsbroek van AS Roma twee zakken aan de zijkanten en heeft de broek natuurlijk ook een toelopende fit. Dit betekent dat deze lekker strak om de kuiten en enkels valt. Met andere woorden, dit is het perfecte pak om in te chillen!

De tech fleece pakken zijn door Nike niet uitgerust met de Dri Fit technologie, omdat hier niet in getraind wordt. AS Roma draagt dit seizoen wel twee andere trainingspakken, een donker trainingspak en een oker geel pak voor de Champions League wedstrijden. Wil jij net als sterren als Dzeko, Kluivert, De Rossi en andere sterren in dit pak shinen? Check hieronder waar je het pak vanaf nu kunt bestellen!

AS Roma tech fleece trainingspak bestellen

Het nieuwe AS Roma tech fleece pak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel! Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het jack heeft een prijs van € 100,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. Dit trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen en kan je dus alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Roma producten bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het AS Roma joggingspak in deze NIKE SHOP!

of bestel AS Roma retro kleding in deze winkel!