AS Roma thuisshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het AS Roma thuisshirt 2024-2025 is vandaag uitgelekt via footyheadlines.com! Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt van de Italiaanse club weten we pas in juni. Dan wordt het voetbalshirt officieel gelanceerd door adidas en de club. In dit tenue speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende het seizoen 2024-2025. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de tenues. Het Duitse sportmerk is sinds vorig jaar de kledingsponsor van ‘’I Giallorossi’’.

Elegante look met krijtstrepen?

Het AS Roma thuisshirt heeft komend seizoen een felle tint bordeaux rood en wordt verder gekenmerkt door de gouden details. De voorkant van het voetbalshirt bevat vijf verticale gouden krijtstrepen, welke de elegante look van het shirt versterken. De laatste keer dat het shirt van de club uit de Italiaanse hoofdstad een design van krijtstrepen had, was tijdens het seizoen 1996-1997. Toen waren de pinstripes op het voetbalshirt echter oranje en was Asics nog kledingsponsor van de club.

Ook de adidas trademark strepen op de schouders en de band in de ronde hals zijn goud. Dit is ook de kleur van de sponsorlogo’s op het tenue. De rechterborst is uitgerust met het logo van adidas en op het midden van het shirt staat sponsor Riyadh Season. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: bordeaux/goud. Het AS Roma voetbalshirt 2024-2025 heeft, zoals alle adidas voebtalshirts dit seizoen, de kenmerken van het adidas TIRO24 template. Ter hoogte van de oksels bevindt zich een diagonaal vlak en de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een golf, welke een net iets donkerdere tint bordeaux rood hebben. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt nog een detail. Hier bevindt zich een ovaal met daarin de naam van de club: A.S. ROMA. Het AS Roma thuistenue 2024-2025 wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje. Op het short ontbreken dit jaar de adidas strepen. In plaats daarvan loopt de golf van het voetbalshirt door over het broekje. De logo’s van de club en adidas op het short zijn goud. De sokken van het thuistenue zijn ook een combinatie van bordeaux rood en goud.

Nogmaals: of dit ook echt het nieuwe AS Roma thuisshirt 2024-2025 wordt, weten we pas in juni. Tot die tijd speelt het team van trainer Daniele de Rossi de thuiswedstrijden in het AS Roma thuisshirt 2023-2024.

AS Roma voetbalshirt bestellen

Het adidas AS Roma thuisshirt 2024-2025 kun je pas vanaf de officiële lancering bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als vorig seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 79,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 22,95. Check ook nog de huidige tenues in de onderstaande winkels!

AS Roma thuisshirt 2024-2025 uitgelekt
AS Roma thuisshirt 2024-2025 uitgelekt