AS Roma uitshirt 2024-2025 uitgelekt

De eerste afbeelding van het nieuwe AS Roma uitshirt 2024-2025 is uitgelekt via footyheadlines.com! Als dit ook echt het nieuwe uittenue van ‘’Giallorossi’’ wordt, dan speelt het team van trainer Daniele de Rossi in dit tenue de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden volgende seizoen. Of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, weten we overigens pas in juli. Dan wordt het voetbalshirt officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de club. Tot die tijd speelt AS Roma de uitwedstrijden in het AS Roma uitshirt 2023-2024!

In vuur en vlam?

Het AS Roma uitshirt 2024-2025 lijkt bijna letterlijk in vuur en vlam te staan. Het voetbalshirt heeft een crème kleurige basis en wordt gekenmerkt door het patroon van vlammen op de linkerkant van het voetbalshirt. Deze vlammen zijn natuurlijk in stijl van de clubkleuren van de voetbalclub uit de Italiaanse hoofdstad: rood en geel. Verder lijkt het tenue alle kenmerken te hebben van het nieuwe adidas TIRO 24 template. Dit template wordt vooral gekenmerkt door de golven op de zijkanten van het tenue. Ook deze golven zijn weer in stijl van de AS Roma kleuren en de AS Roma voetbalshirts. Het logo van AS Roma op de linkerborst betreft waarschijnlijk weer het retro logo. Het ‘’La Lupa’’ logo was het clublogo in de periode 1979-1997. De badge is bordeaux rood met gele lijnen. Op de linkerborst prijkt weer het adidas logo en het midden van het voetbalshirt bevat ook volgend jaar weer het logo van hoofdsponsor Riyead Season. Verder lijkt het uitshirt te zijn uitgerust met een ronde hals met daaromheen een gele lijn. Ook de adidas strepen op de schouders zijn geel/goud. Het tenue wordt compleet gemaakt door een beige voetbalbroekje met gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Het is dus nog even afwachten of dit ook echt het nieuwe tenue wordt, maar de signalen lijken er wel op!

AS Roma uitshirt bestellen

Het adidas AS Roma uitshirt 2024-2025 kun je vanaf de officiële lancering deze zomer bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) is het replica voetbalshirt € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 74,95. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 39,95 en de sokken zijn € 23! In de onderstaande winkels vind je nu ook nog de huidige AS Roma tenues!

AS Roma uitshirt 2024-2025 uitgelekt