AS Roma draagt oker geel trainingspak in Champions League 2018-2019

AS Roma eindigt de laatste jaren standaard in de top 3 van de Serie A en dat betekent dat de Italiaanse club van trainer Di Francesco jaarlijks Champions League speelt. Ook dit jaar is dit het geval. In een pittige poule met Real Madrid, CSKA Moskou en Viktoria Plzen gaat Roma er dit jaar alles aan doen om de achtste ronde van het miljardenbal te behalen. Het gaat in ieder geval lastig worden om de prestatie van vorig seizoen, het behalen van de halve finales, te evenaren. Zoals we van Italiaanse clubs gewend zijn, zien de spelers er zowel in hun voetbalshirts als buiten het veld stijlvol uit! Dat kan ook gezegd worden van het nieuwe AS Roma Champions League trainingspak. Deze heeft namelijk een kleur, welke we momenteel veel in het modebeeld terug zien. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe pak dat door Roma wordt gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in Europa!

Oker geel Europa trainingspak AS Roma 2018-2019

Aan één van de clubkleuren van AS Roma is met het nieuwe trainingspak een nieuwe dimensie gegeven. Nike heeft dit seizoen ervoor gekozen om oker geel in zowel de drill top als de trainingsbroek van het AS Roma Champions League pak te verwerken, waardoor het pak niet alleen perfect is om in te trainen, maar ook om casual te dragen. Het AS Roma trainingspak is door de kleuren een perfect fashionable pak! De drill top van het trainingspak is dus geheel oker geel en bevat ook nog de andere clubkleur van Roma: bordeaux rood. De bordeaux rode tint komt terug in de taping over de mouwen en schouders. Deze strip bevat dunne strepen. De swoosh van Nike en het logo van de club uit de Italiaanse hoofdstad op de borst is zilver. Hierdoor hebben beide logo’s een reflecterend effect, zodat de vedettes van Roma nog beter opvallen. De hals van de trainingstrui voor de Champions League wedstrijden is hoog en bevat een rits tot de borst. Andere kenmerken van de drill top zijn de raglanmouwen, welke een strakke fit hebben en de duimgaten aan de onderkant van de mouwen, wat er ook voor zorgt dat de sweater van Roma perfect om het lichaam valt.

De trainingsbroek van het AS Roma Champions League of Europa trainingspak is bordeaux rood en heeft een oker gele strip aan de zijkanten van de broek. Deze tint geel wordt door Nike overigens ‘’Or Universite’’’genoemd, wat betekent dat het tegen een gouden tint aan zit. De broek heeft verder de gebruikelijke kenmerken. Deze verdienen geen uitgebreide aandacht. Toch stippen we ze voor de liefhebber nog even aan:
• De bovenkant van de AS Roma trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden;
• De onderkant is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek nog sneller en makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen;
• De zijkanten van de AS Roma broek voor de CL wedstrijden bevatten zakken met een rits;
• De Nike trainingsbroeken hebben ook dit jaar weer een heerlijke fit. In de broek is namelijk elasthaan verwerkt, wat zorgt voor stretch en dus dat de broek perfect om de enkels en kuiten valt;
• De Nike Dri Fit technologie in de broek zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak van AS Roma. Dit pak is overigens ook geheel in stijl van het voetbalshirt waarin AS Roma de uitwedstrijden in de Champions League speelt, het 3e shirt. Check bovendien het eerder gelanceerde trainingspak!

AS Roma Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Europa trainingspak van AS Roma kan je vanaf per direct bestellen in de onderstaande SHOPS. De training top en trainingsbroek kunnen los van elkaar besteld worden. De prijs van beide items zijn voor kinderen € 55,- en voor volwassenen € 65,-. In totaal is het pak voor volwassenen dus € 130,- en voor kinderen € 110,-. Wil je andere Roma producten bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma pak altijd in deze NIKE SHOP!