AS Roma en Nike introduceren klassiek trainingspak voor 2018-2019

De trainingskleding van AS Roma keert weer terug naar de klassieke kleuren. Vanaf begin 2018 droegen de spelers een licht grijs trainingspak en trainingsshirt. Vanaf juli 2018 dragen de spelers van de Italiaanse club in de voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden een trainingspak, dat geheel in stijl is van de clubkleuren van de plaatselijke AS. Het nieuwe pak werd afgelopen week officieel gepresenteerd door Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad. Het pak voor 2018-2019 bestaat opnieuw uit een strakke training top en trainingsbroek. Check hieronder alle details van het nieuwe trainingspak van AS Roma.

AS Roma trainingstrui en trainingsbroek 2018-2019

De AS Roma drill top voor 2018-2019 is dit jaar geheel bordeaux rood. Dit is een donkerdere tint dan we van de club gewend zijn. Verder wordt de top gekenmerkt door de rode strip over de schouders en mouwen. Deze strip heeft een wat mattere kleur rood en wordt door Nike ''Habanero rood'' genoemd. Hiermee heeft de training top van AS Roma hetzelfde design als het nieuwe Vapor Aeroswift template van Nike. De taping over de schouders en mouwen is verdeeld in dunne strepen. De mouwen zijn ook dit jaar weer raglanmouwen. Dit betekent dat de mouwen strak om de armen vallen en dus ook perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam. De mouwen van de AS Roma trainingstrui is aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training top ook strak om de armen en hebben de mouwen de fit van een handschoen. De swoosh van Nike op de rechter borst heeft ook de matte rode kleur. Nike en AS Roma gaan voor het vijfde achtereenvolgende jaar een samenwerking aan. Het Amerikaanse sportmerk en de Italiaanse club hebben sinds 2014-2015 een partnership. De andere borst van de training top bevat het logo van de club die in 2017-2018 als derde eindigde achter Juventus en Napoli. Het pak is ook beschikbaar in een versie met een trainingsjack. Dit jack heeft hetzelfde design als de training top. Het enige verschil is dat het jack een doorlopende rits heeft, twee zakken aan de zijkanten bevat en een baseball collar heeft.

De trainingsbroek van AS Roma voor 2018-2019 heeft hetzelfde design als de training top. Deze broek heeft namelijk dezelfde kleurencombinatie. De broek is bordeaux rood met een mat rode strip aan de zijkanten. Ook deze taping bevat dunne strepen. Op de broek staan ook weer de logo's van Nike en de club. De onderkant van de AS Roma trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Hierdoor kan je de broek makkelijk over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit doen. De broek is gemaakt van een elastisch materiaal. Het gevolg hiervan is dat de broek vooral rondom de kuiten en enkels strak om de benen valt. Dit wordt door Nike een toelopende pasvorm genoemd. Met de tailleband aan de bovenkant kan de fit van de trainingsbroek aangepast worden.

Check hieronder nog meer foto's van het gehele pak. Zoals alle trainingspakken van Nike is het pak voor 2018-2019 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe pak wordt vanaf nu gedragen door spelers als Dzeko, Nainggolan, Pellegrini, Ünder, De Ross, Manolas, Perotti en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

AS Roma trainingspak 2018-2019 bestellen

De training top en trainingsbroek van AS Roma zijn zowel beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) als voor kinderen (128, 140, 152, 164 en 176). De training top en trainingsbroek hebben voor kinderen een prijs van € 55,-. Beide items kunnen los van elkaar gekocht worden. De training top en trainingsbroek voor volwassenen hebben een prijs van € 65,-. Wil je andere Roma producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwe AS Roma trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP

of DEZE WINKEL!