AS Roma 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe AS Roma 3e shirt voor 2018-2019 is vandaag ook officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Italiaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Roma in vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia gedurende dit seizoen. In het miljardenbal neemt de ploeg uit Rome het in ieder geval op tegen Real Madrid, CSKA Moskou en Viktoria Plzen. Bovendien speelt de club van trainer Di Francesco in dit shirt een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie. Dit is vooral het geval wanneer het grijze Roma uitshirt qua kleuren of design teveel lijkt op het shirt van het thuisspelende elftal. Roma speelt ook dit seizoen weer in de Champions League. Wil je alles weten over het nieuwe 3e tenue van Roma? Check hieronder alles over het design van de nieuwe shirts.

Geel AS Roma 3e shirt en tenue 2018-2019

Nike heeft dit seizoen een nieuw thema voor de 3e shirts van de grote Europese topclubs, die het Amerikaanse sportmerk in haar portfolio heeft. In deze shirts staan de steden van de clubs centraal. Ook het nieuwe 3e tenue van de Italiaanse nummer drie van afgelopen seizoen is een ode aan de stad, in dit geval Rome. Het nieuwe AS Roma 3e shirt is overwegend donker geel/ goud en bevat een all-over print van geometrische vormen en lijnen, die door elkaar heen lopen. Deze print heeft wat weg van een camouflage print en symboliseert de kaart van de oude stad Rome met andere historische momenten uit de geschiedenis van de club. Uiteraard is ook de ''lupetto'', de wolf uit het clublogo van Roma in de print verwerkt!

Ook de shirts van clubs als Tottenham Hotspur, Paris Saint Germain, Barcelona en Chelsea hebben een nieuw 3e shirt, dat een ode is aan de thuisstad van deze clubs. Verder heeft het nieuwe AS Roma voetbalshirt alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt heeft namelijk een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Daarnaast zijn de mouwen uitgerust met flitsende zigzagstrepen. De binnenkant van het shirt is uitgerust met een bordeaux rode taping. Deze band loopt ook door over de achterkant van het shirt. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst is bordeaux rood. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de club. Qatar Airways is dit seizoen nieuw op de tenues van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Sinds 2013 waren de tenues van Roma sponsorloos. Daar is vanaf dit seizoen verandering in gekomen. In mei tekenden Roma en Qatar Airways een samenwerking voor vijf seizoenen. Afgelopen zomer heeft Roma ook nog eens een sponsor voor de achterkant van de tenues verwelkomt. Hyundai staat namelijk aan de onderkant van de achterkant van de nieuwe voetbalshirts. De linker borst is verder uitgerust met het logo van de club. Dit logo is grijs/bordeaux rood.

Het nieuwe AS Roma 3e tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een geel/goud voetbalbroekje met aan de zijkanten zigzagstrepen. Op de shorts staan ook de logos van de club en Nike. De kousen van het nieuwe tenue zijn aan de bovenkant geel en lopen middels flitsende banen over in het bordeaux rood. De voetbalsokken van Roma bevatten ook de naam van de club. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kluivert, Pastore, Dzeko, Florenzi, De Rossi, Pellegrini en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Roma.

Zoals alle tenues van Nike zijn de authentic voetbalshirts van Nike uitgerust met de Nike Vaporknit technologie en de replica shirts bevatten de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

AS Roma voetbalshirt bestellen

Het nieuwe AS Roma shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 85,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. De broekjes hebben een prijs van € 40,- in kindermaten en in volwassen maten € 35,-. De kousen zijn € 18,-. De nieuwste Roma tenues kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op de tenues dragen. 

Bestel je AS Roma voetbalshirt altijd in deze WINKEL!

of deze SHOP!