AS Roma uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van AS Roma voor 2018-2019 is officieel gepresenteerd door Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad. In dit nieuwe tenue speelt Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Roma eindigde als derde in de Serie A waardoor het komend seizoen weer op het hoogste Europese podium te zien is. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van ''I Giallorossi.'' Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2014-2015. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van Roma.

Ben je direct fan van het uitshirt van AS Roma? Bestel het direct in de officiële in DEZE WINKEL (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of de NIKE SHOP 

AS Roma uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe AS Roma uitshirt is dit jaar geheel licht grijs en wordt bovendien gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. De laatste keer dat de club een grijs uitshirt had was tijdens het seizoen 2015-2016. Destijds was het alternatieve uitshirt of 3e shirt grijs. Deze kleur is geïnspireerd door de kleur van een belangrijk symbool van de club, de wolf. Verder bevat het uitshirt voor 2018-2019 verschillende elementen uit de historie en de clubkleuren van de club. Zo is de achterkant van het shirt uitgerust met een geel/rode strip. Deze taping bevindt zich aan de bovenkant van de achterkant van het shirt. Aan de bovenkant van deze strip is een vintage logo van de club verwerkt. Dit betreft het logo dat de club had in de periode 1979-1997. Dit logo stond voor het laatst op het uitshirt van 2016-2017. De geel/rode strip komt deels terug aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich nog een symbool. Aan de binnenkant van de hals is namelijk een lauwerkrans verwerkt met daarin de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Dit betekent ''Wij zijn Rome.'' Het nieuwe tenue van de club van trainer Di Francesco is verder geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit betekent dat het voetbalshirt een diagonale hals heeft, welke naar het midden recht loopt. Daarnaast zijn de mouwen van het tenue uitgerust met diagonale strepen, wat het shirt een opvallend uiterlijk geeft. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het zwart en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Dit embleem bevat een zwarte omranding. AS Roma draagt dit seizoen voor het eerst sinds 2013 weer een shirtsponsor op het shirt. In 2013 was WIND de laatste hoofdsponsor. Een aantal maanden geleden tekende AS Roma een contract voor drie seizoenen met QATAR AIRWAYS. De vliegmaatschappij staat tot en met de zomer van 2021 op de tenues van Roma.

Het nieuwe AS Roma uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje. Dit broekje is aan de zijkanten uitgerust met flitsende Vapor strepen, die ook op de schouders en mouwen van het shirt te zien zijn. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn geheel grijs en bevatten op het midden een zwarte swoosh en een deel van de naam van de club: ROMA. Zoals alle shirts van Nike zijn de voetbalshirts ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues waarvin vanaf nu spelers als Kluivert, De Rossi, Dzeko, Pastore, Nainggolan, Manolas, El Shaarawy en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe thuisshirt van AS Roma voor 2018-2019.

AS Roma uitshirt kopen

Het AS Roma uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen is het nieuwe uitshirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes zijn in kindermaten € 34,95 en voor volwassenen € 39,95. De voetbalkousen van de plaatselijke AS zijn € 17,95. In de onderstaande webshops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere Roma producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe AS Roma uitshirt in DEZE WEBSHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of officiële NIKE SHOP