Het Inter Milan Nike tech fleece trainingspak 2018-2019

Na een afwezigheid van zeven jaar is Inter Milan weer terug in de Champions League! De club werd vorig seizoen vierde in de Serie A en dat geeft recht op een ticket voor de groepsfase van het miljardenbal. Internazionale mag aan de bak. De club uit Milaan neemt het in de Champions League namelijk op tegen Barcelona, Tottenham Hotspur en PSV. In de eerste wedstrijd werd direct met Tottenham afgerekend en dat is direct een eerste goede stap! Nike is al sinds 1998 kledingsponsor van de Italiaanse club en heeft Inter Milan ook dit jaar weer uitgerust met fraaie nieuwe voetbalshirts en trainingskleding. Met soms wel drie wedstrijden per week is het voor de spelers ook belangrijk om rust te nemen en te chillen! Het nieuwe Inter Milan tech fleece pak biedt hier de perfecte uitkomst voor! Check hieronder alles over het design en de functionaliteiten van dit nieuwe trainingspak.

Blauw/Zwart Inter Milan tech fleece vest en joggingsbroek 2018-2019

Vorig seizoen had Nike nog geen tech fleece pak voor Inter gelanceerd. Dit jaar is dat wel het geval. Ongetwijfeld zal de Champions League deelname hier mee te maken hebben. Dit seizoen is het thema van de tech fleece pakken ‘’VINTAGE’’ en dit komt helemaal terug in het design van het nieuwe trainingspak van Inter. Het pak is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt waarin Inter Milan de Champions League wedstrijden speelt, het 3e shirt. De body van het pak heeft een aparte tint blauw. Deze kleur wordt door Nike dan ook ‘’diffused blue’’ genoemd. Dit jaar bevat het pak ook zwarte details, welke terug komen in de hoge hals met driedelige capuchon en de mouwen. Ook de doorlopende rits is zwart. Met deze kleuren is een net iets andere dimensie gegeven aan de clubkleuren van Inter Milan. Het pak bevat tevens zilveren details, welke terug komen in de logo’s van Nike en de club op de borst. Ook het tech fleece vest van Inter is van een speciaal materiaal gemaakt. Het fleece materiaal is een combinatie van katoen en polyester. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het lekker zacht aanvoelt en bovendien getailleerd om het lichaam valt, waardoor het voor de spelers van Inter Milan perfect is om in te chillen na of voor een enerverende training of wedstrijd. De zijkanten van het Inter tech fleece jack van Nike bevatten natuurlijk ook twee zakken.

Het nieuwe Inter Milan pak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek of tech fleece pant met zilveren logo’s van Nike en de club op de pijpen. De broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest en bevat verder de volgende kenmerken:
• De Inter Milan tech fleece broek bevat een tailleband aan de bovenkant, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden;
• De Nike tech fleece broek heeft een toelopende fit. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt en getailleerd om de benen valt;
• De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken, waarin spullen opgeborgen kunnen worden.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Inter Milan tech fleece pak vanaf Nike, waarin vanaf nu sterren als Nainggolan, Icardi, Lautaro, Vecino, Perisic, Mario, Vrsaljko, Asamoah en nog meer sterren schitteren. Check bovendien het nieuwste Champions League trainingspak van Inter!

Inter Milan tech fleece pak bestellen

Het nieuwe Inter tech fleece pak kan je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest heeft een prijs van € 100,- en de broek heeft een prijs van € 90,-. Wil je andere Inter producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor je Inter Milan tech fleece pak in DE ONLINE NIKE SHOP