Inter Milan draagt grijs trainingspak in Champions League 2018-2019

Voor Inter Milan staat het seizoen 2018-2019 in het teken van de terugkeer in de Champions League. Eindelijk is de Italiaanse topploeg terug op het hoogste niveau en dit wordt gevierd met een speciaal Champions League trainingspak. In dit nieuwe trainingspak voor het seizoen 2018-2019 zijn de spelers van Inter Milan te zien tijdens het trainen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het grootste Europese voetbaltoernooi. In dit toernooi heeft Inter natuurlijk ook een rijke geschiedenis. De Champions League is namelijk al drie keer gewonnen door de Italianen. Zowel in 1964, 1965 als in 2010 was ‘Nerazzurri’ de beste voetbalclub op de Europese velden. Ook in dit nieuwe seizoen is de club van Stefan de Vrij sterk begonnen. Afgelopen week werd het Engelse Tottenham Hotspur namelijk met 2-1 verslagen in het San Siro stadion. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe trainingspak van Inter Milan voor de Champions League? Check de details hieronder!

Grijze Inter Milan Champions League training sweater + trainingsbroek 2018-2019

Ook dit seizoen wordt het Champions League trainingspak van Inter Milan ontworpen door Nike. In de Champions League neemt Inter Milan het op tegen FC Barcelona, Tottenham Hotspur en PSV. Net als afgelopen jaar bestaat het nieuwe trainingspak van Inter weer uit de bekende drill top van Nike met de strakke tech broek. De trainingstop van het nieuwe trainingspak is grijs met zilver. Deze kleuren komen ook terug in het nieuwe 3e shirt van de Italiaanse topclub. De bodykleur van de drill top is donker grijs. De flitsende strip op de mouwen van het shirt zijn zilver van kleur. De schitterende training sweater van Inter is uitgerust met een hoge hals met rits. Een opvallend detail van de nieuwe trainingspakken van Nike is dat het ook reflecterende details bevat. De swoosh van Nike en het logo van de Italiaanse club zijn namelijk zilver van kleur. De nieuwe sweater voor de Champions League van Inter is ook uitgerust met raglanmouwen en de bekende duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Deze technologieën zorgen ervoor dat de Champions League sweater van Nike strak om het lichaam valt. Hierdoor heb je een optimaal comfort. Verder is de achterzoom van de trui net iets langer, dit biedt optimale bescherming. Ook dit seizoen heeft Nike weer een VaportKnit versie van de Sweater uitgebracht. Deze valt nog gedetailleerder om het lichaam, maar is ook iets duurder.

De trainingsbroek van het nieuwe Champions League pak van Inter Milan voor het seizoen 2018-2019 is grijs van kleur en bevat een schitterende zilveren taping aan de zijkanten van de broek. Deze taping heeft hetzelfde flitsende patroon als op de mouwen van de drill top. Hierdoor vallen de spelers van Inter Milan goed op wanneer ze dit gave trainingspak dragen. De verdere details van het nieuwe Nike trainingspak zijn de gebruikelijke en zetten we hier nog eens op een rijtje:

  • Met de tailleband aan de bovenkant van de trainingsbroek van Barcelona kan de fit aangepast worden;
  •  De Inter Milan Champions League trainingsbroek heeft een toelopende pasvorm. In de broek zit een stretchmateriaal verwerkt, hierdoor valt de broek vooral strak om de enkels en kuiten
  •  De trainingsbroek bevat aan de zijkanten zakken met een rits, zodat je hier ook spullen in kunt meenemen
  • De onderkant is uitgerust met enkelritsen, zodat je de Inter trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over voetbalschoenen en sneakers.
  •  Het gehele pak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Het nieuwe Champions League trainingspak van Inter Milan is onderdeel van de collectie van het nieuwe 3e shirt van de club voor het seizoen 2018-2019. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingspak waar sterren als: Icardi, De Vrij, Perisic, Nainggolan, Candreva en andere sterren in gaan schitteren!

Grijze Inter Milan trainingspak bestellen

Het nieuwe trainingspak van Inter Milan is vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshop. De training sweater en de broek zijn los van elkaar te bestellen. Voor kinderen is de prijs van zowel de sweater als de broek € 55,- en voor volwassenen hebben beide items een prijs van € 65,-. Het Champions League pak kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Inter Milan producten bestellen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Inter Milan Champions League trainingspak nu in DE ONLINE NIKE SHOP