Dit is het grijs/oranje Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024

Tegelijkertijd met de bekendmaking van het oranje Inter Milan 3e voetbalshirt 2023-2024 hebben de club en kledingsponsor Nike ook weer een nieuwe trainingscollectie gepresenteerd. Deze collectie bevat ook weer een nieuwe trainingspak, welke door de spelers van Inter Milan vooral wordt gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden of de andere wedstrijden waarin het oranje voetbalshirt gedragen wordt. Dit trainingspak is namelijk het alternatief voor het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024.

Inter Milan training sweater 2023-2024 - Grijs/Oranje

Het Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024 bestaat weer uit een training sweater en een trainingsbroek. De training sweater is overwegend grijs, met uitzondering van de mouwen. Deze zijn aan de bovenkant namelijk oranje. Qua template is er weer gekozen voor het standaard Nike Strike template. Dit betekent dat de mouwen aan de onderkant een speciaal patroon van geometrische vormen bevat. Hier bevindt zich namelijk een design van diagonale lijnen, die ruiten vormen. De training sweater heeft een semi hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training sweater nog meer getailleerd om het lichaam. De stof van het trainingspak betreft al een elastisch materiaal. Het trainingspak bestaat namelijk voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Deze stof heeft als kenmerk dat het perfect aansluit op het lichaam. De achterzijde van de training sweater is ook iets langer om de spelers extra bescherming te bieden. Op dit trainingspak zijn de logo's van Inter Milan en Nike wit.

Inter Milan trainingsbroek 2023-2024 - Grijs

Het Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. Ook de trainingsbroek heeft alle kenmerken van het Nike Strike template. De onderkant van de trainingsbroek heeft namelijk hetzelfde patroon als de mouwen. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele details

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant
  • Tapered pasvorm; De trainingsbroek valt vooral strak rondom de kuiten en enkels
  • Zakken met ritsen aan de zijkanten
  • Enkelritsen aan de onderkant, zodat je de trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen.
  • Kleur: Grijs (Ashen Slate)/ Oranje (Safetey Orange)/Wit

Dit trainingspak is er ook weer in een uitvoering met een trainingsjack. Dit trainingspak wordt niet door de spelers tijdens de trainingen gedragen en fungeert meer als presentatiepak. Ook dit trainingsjack is grijs/oranje en is verder uitgerust met een capuchon. Dit trainingsjack heeft een doorlopende rits en bevat ook twee zakken aan de zijkanten.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het grijs/oranje Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater en trainingsbroek zijn los € 69,95 en het trainingspak met het trainingsjack is € 139,95.

Nike.nl
vanaf € 69,95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 69.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 69,95
Bestellen >

Dit is het grijs/oranje Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het grijs/oranje Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het grijs/oranje Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024
Dit is het grijs/oranje Inter Milan Champions League trainingspak 2023-2024