Dit is het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024

Het nieuwe Inter Milan trainingspak 2023-2024 heeft misschien wel de meest frisse kleur van alle trainingspakken dit seizoen! Het lichtblauwe trainingspak is onderdeel van de trainingscollectie van Internazionale en wordt door het team van trainer Simone Inzaghi gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League, Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak dat door de spelers gedragen wordt weer uit een training sweater en trainingsbroek. Het pak is bovendien beschikbaar in een versie met een trainingsjack met een capuchon! Het Inter Milan trainingspak is natuurlijk ook weer beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen.

Inter Milan training sweater 2023-2024

De Inter Milan training sweater 2023-2024 heeft een frisse tint lichtblauw, welke door Nike ‘’Lyon Blue’’ genoemd wordt. Qua template heeft het trainingspak alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit template wordt door Nike voor alle trainingspakken van de clubteams gebruikt. Dit template komt tot uiting in het patroon van geometrische vormen op de mouwen. De training sweater heeft ook dit seizoen weer een semi-hoge hals met een rits tot de borst en de mouwen bevatten aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte pasvorm. Het materiaal van zowel de training sweater als de trainingsbroek betreft een combinatie van polyester (91%) en elastaan (9%). Dit betreft een elastisch materiaal, welke zich perfect vormt naar het lichaam en de ultieme pasvorm garandeert. De achterzijde van de training sweater is iets langer, wat extra bescherming biedt. Op de borst van de training sweater staan de logo’s van Nike en Inter Milan. De swoosh van Nike is blauw met een zwarte achterkant. De achterkant van de trainingstrui is uitgerust met het logo van E-Football. Het logo van de videogame staat alleen op de trainingskleding van Inter Milan.

Inter Milan trainingsbroek 2023-2024

De Inter Milan trainingsbroek 2023-2024 heeft ook alle kenmerken van het Nike Strike template. De trainingsbroek is zwart en bevat aan de onderkant ook het patroon van geometrische vormen. Ter hoogte van de heupen staan de logo’s van Nike en de Italiaanse voetbalclub. De trainingsbroek heeft verder de volgende functionele kenmerken:

  • Materiaal: 91% polyester, 9% elastaan
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Tailleband met trekkoord aan bovenkant, voor het afstemmen van de pasvorm
  • Zakken met ritsen
  • Toelopende pasvorm; De trainingsbroek valt vooral rondom de kuiten en enkels strak om de benen.
  • Enkelritsen aan de onderkant, waardoor je deze trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

De trainingsbroek kun je ook combineren met het Inter Milan trainingsjack met een capuchon. Dit trainingsjack heeft dezelfde kleur als de training sweater, maar heeft een doorlopende rits en bevat bovendien twee zakken.

Inter Milan trainingspak bestellen

Het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is de training sweater € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 59,95. De trainingsbroek bestel je vanaf € 59,95. Het trainingspak met trainingsjack is voor kinderen € 104,95 en voor volwassenen € 134,95. Check ook andere trainingskleding van de Nerazzurri in de onderstaande winkels. Directe levering!

Nike.nl
vanaf € 104,95
Bestellen >
Voetbalshop
vanaf € 104.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 104,95
Bestellen >

Dit is het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024
Dit is het lichtblauwe Inter Milan trainingspak 2023-2024