Inter Milan trainingspak voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwe Inter Milan Nike trainingspak voor kinderen. Dit trainingspak van Internazionale kan je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en kan je dus kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingspak dragen de spelers tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Dit pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. Check nog meer informatie over het zwart/gouden Inter Milan trainingspak. 

Het jack is geheel zwart met een gouden strip over de schouders en mouwen. Op de borst van het jack staan de logo's van de club en Nike in het goud. Daarnaast is het jack uitgerust met twee zakken. De mouwen van het jack zijn zogenaamde raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Hierdoor verlies je geen bewegingsvrijheid. Het trainingsjack van Inter wordt verder gekenmerkt door de horizontale, brede, gouden band over het midden. De trainingsbroek van dit pak is zwart en bevat een gouden strip tot de knieën. Ook deze trainingsbroek is uitgerust met twee zakken en bevat de logo's van Nike en de club. Verder is de broek aan de onderkant uitgerust met ritsen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm kan worden aangepast.

De Inter Milan trainingskleding van Nike voor kinderen bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dri Fit technology van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als alle spelers van Internazionale schitteren in dit pak? Klik dan op de buttons!