28 oktober 2021

Inter Milan trainingspak kinderen 2021-2022

De Nike collectie bevat ook dit jaar weer een Inter Milan trainingspak 2021-2022 voor kinderen in verschillende soorten en maten. Het trainingspak van Internazionale is niet alleen in vele kindermaten beschikbaar, maar ook in diverse kleuren. Bovendien kun je ervoor kiezen het Inter Milan trainingspak 2021-2022 naar wens samen te stellen. Het pak is namelijk beschikbaar met een trainingsjack of een training sweater. We hebben het hier over de pakken die de spelers van Inter Milan dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Serie A, Champions League en Coppa Italia.

Verschil tussen Inter Milan trainingspak met sweater en trainingsjack kinderen

Het eerste Inter Milan trainingspak 2021-2022 werd in juni door de club en Nike. Dit betreft het turquoise Inter Milan pak en werd door de club van trainer Simone Inzaghi gedragen tijdens de trainingen in de eerste maanden van het seizoen. Het pak dat door de spelers tijdens de trainingen wordt gedragen, bestaat uit een training sweater (ook wel drill top of training top genoemd) en een strakke trainingsbroek. De spelers dragen in de voorbereiding op de wedstrijden ook een trainingspak met een trainingsjack. Dit betreft het zogenaamde presentatiepak. Dit pak wordt vooral gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of na afloop van de wedstrijden, wanneer de spelers bijvoorbeeld de pers te woord staan of tijdens het verblijf in het hotel. Het presentatiepak (met jack dus) wordt dus niet gedragen tijdens de trainingen. Zowel het trainingsjack als de training sweater hebben dezelfde kleur. Het eerste Inter Milan trainingspak van dit seizoen heeft een turquoise trainingsjack en trainingstrui met zwarte accenten. De logo’s van Nike en Inter Milan op de borst zijn zwart en hetzelfde geldt voor de diagonale band op de mouwen. Het verschil tussen de training sweater en het jack is dat het jack een doorlopende rits bevat en de sweater een rits tot de borst heeft. Bovendien zijn de mouwen van de training sweater aan de onderkant uitgerust met duimgaten en bevat het trainingsjack zakken met ritsen aan de zijkanten. Ook het materiaal van het jack en de top is iets anders. De training sweater is gemaakt van een wat elastischer materiaal (91% polyester en 9% elastaan) en de stof van het trainingsjack is 100% polyester. Beide pakken worden gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met ter hoogte van de knieën een diagonale turquoise band. Ook de logo’s van de club en Nike op deze trainingsbroek zijn turquoise. De broek heeft verder de volgende technische kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden.
  • De trainingsbroek bevat twee zakken met een rits om spullen in op te bergen.
  • De broek heeft een taps toelopend design. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt.
  • De onderkant van de broek heeft enkelritsen, zodat je de Inter Milan trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je sneakers of voetbalschoenen.
  • De broek en de tops zijn uitgerust met de Nike dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de pakken verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht of zweet naar de buitenkant van het trainingspak. Bovendien heeft het een ventilerend effect.

Inter Milan Champions League trainingspak kinderen

We hebben nog een laatste verschil tussen het trainingspak met trainingsjack en het pak met de sweater. Het pak met trainingsjack is als één geheel beschikbaar en het trainingspak met de sweater kun je zelf samenstellen. Met andere woorden: bij het laatste pak kun je een andere maat van de trainingsbroek kiezen dan van de training sweater. Beide pakken voor kinderen hebben wel een prijsverschil. Het gehele trainingspak is € 99,95 en de training sweater en de trainingsbroek zijn € 54,95 los, dus € 109,90 in totaal.

We hebben nu de verschillen tussen het Inter Milan trainingspak met trainingsjack en training sweater voor kinderen besproken aan de hand van het turquoise Inter Milan trainingspak. Dit is echter niet het enige Inter Milan trainingspak 2021-2022. Begin deze maand lanceerden de club en kledingsponsor het zogenaamde Inter Milan Champions League trainingspak. Dit pak wordt voornamelijk gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden in het grootste Europese voetbaltoernooi, maar ook in de voorbereiding op de andere wedstrijden in de periode oktober 2021-januari 2022. De kleur van dit trainingspak is afgestemd met één van de kleuren van uittenue dat de Nerazzurri draagt tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. De Inter Milan training sweater en het jack van dit pak zijn fel groen met een lichtblauwe taping op de mouwen. De logo’s op de tops zijn zwart. Dit pak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met een diagonale fel groene band en lichtblauwe logo’s. De Inter Milan Champions League trainingspakken hebben dezelfde technische/functionele kenmerken als de eerder gepresenteerde pakken.

Inter Milan joggingpak kinderen

Ben je op zoek naar een Inter Milan trainingspak voor kinderen om meer in te chillen, dan is het club fleece joggingpak/trainingspak een goed alternatief. Dit pak wordt echter niet vaak door de spelers van de club gedragen, hoogstens wanneer ze zich tussen de trainingen door op de club bevinden. Door het zachte fleece materiaal (80% katoen, 20% polyester) is het club fleece trainingspak ideaal om in te relaxen. Dit pak bestaat dit jaar uit een zwart vest met een capuchon en een zwarte joggingbroek. De logo’s op zowel de hoodie als de trainingsbroek zijn geheel in stijl van de kleuren van het Champions League trainingspak en zijn een combinatie van groen, oranje en lichtblauw. Zowel het vest as de joggingbroek bevatten zakken. Het joggingpak van Internazionale kun je bovendien combineren met een hoodie, zonder rits.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de verschillende Inter Milan trainingspakken 2021-2022 die voor kinderen beschikbaar zijn en gedragen worden door spelers als Dumfries, Lautaro Martinez, Correa, Dzeko, Alexis, Calhanoglu, Vidal, Barella en nog meer spelers.

Inter Milan trainingspak kinderen bestellen

Alle besproken Nike Inter Milan trainingspakken 2021-2022 voor kinderen kun je in de onderstaande winkels bestellen. De pakken zijn beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar, namelijk in de maten 122-128, 128-137, 137-147, 147-158 en 158-170. Het trainingspak met jack is € 99,95, de losse training sweater is € 54,95 en dit is ook de prijs van de trainingsbroek voor kinderen. Het fleece vest is € 49,95 en de joggingbroek is € 39,95. Check ook andere Inter Milan producten voor kinderen in de onderstaande winkels!

Bestel het Inter Milan trainingspak voor kinderen direct in de officiële NIKE SHOP! 

of deze fanshop!

of deze winkel! 

Lichtblauw Inter Milan trainingspak 2021-2022 kinderen

Inter Milan Champions League trainingspak kinderen

Inter Milan joggingpak kinderen 2021-2022

Inter Milan trainingspak kinderen